Gabrijel potočil nekaj solz

Gabrijel potočil nekaj solz (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
27. 12. 2012

Skrivna naloga objemanja je na Gabrijelu očitno pustila posledice – vsaj v obliki čustev. Vsaj eden izmed njegovih objemov za Anastazijo je bil iskren, saj ni mogel zadržati solza, njegova cimra pa ga je uspešno potolažila.

Anastazija sicer ugotavlja, da z Gabrijelom nikoli ne bi mogla biti par, saj je ona bolj zaprta, on pa je čustven in se rad dotika ljudi. No, vsaj v minulih treh dneh se je je zaradi skrivne naloge objemanja pogosto dotikal – za njen okus celo prepogosto.

A oba najbolj zanesljiva partnerja v Paradise Hotelu se strinjata, da se je Anastazija precej odprla in spremenila svoj sprva hladen odnos. Deni in Alja medtem ostajata kot stara, vsega naveličana zakonca. Naveličana sta predvsem drug drugega, nov povod za jezo pa je spet Gabrijelova skrivna naloga.

Deni namreč ne more razumeti, da mu Alja ni povedala za presežek tesnih telesnih stikov s sotekmovalcem, na katerega je Deni že tako ali tako ljubosumen.

Alja je naveličana nenehnega teženja in se ji z Denijem ne ljubi več razpravljati. V jezi mu je zato dejala, naj si hitro najde rezervo, saj ona očitno ni dovolj zanesljiva partnerica zanj.

Vse zaradi Gabrijelovih objemov, za katere mu ni povedala, seveda ...

Priporočamo