Gorazdovo slovo

Vir: Govori.se
20. 11. 2012

Tekmovalci Paradise Hotela so 11. dan dobili pravo lekcijo iz funkcionalne pismenosti. Skoraj so namreč domov poslali napačnega fanta –  vse samo zato, ker ne berejo pozorno pravil.

Naloga je bila preprosta – v Paradise Hotelu ni prostora za povprečnost. Fantje so se morali pomeriti v 'slacklinu', hoji po traku, Filip pa je moral nato izbrati najboljšega in najbolj povprečnega med njimi.

A Filip je mislil, da najbolj povprečni pomeni najslabši, in je kot najboljšega izbral Denija, kot najslabšega pa Blaža.

To, kateri od njiju bo zapustil Paradise Hotel, so se morala znova odločiti dekleta, ki so po težkem premisleku ocenila, da Deniju bolj zaupajo, saj ga poznajo dlje. Šele po podeljenih poljubih in po tem, ko je Blaž že spakiral, se je puncam posvetilo, da najbolj povprečen ne pomeni najslabši. Svojo napako je priznal tudi Filip, ki je kot najbolj povprečnega imenoval Gorazda.

Dekleta v drugo skoraj niso premišljevala, skoraj avtomatično je odletel Gorazd, kar je bilo jasno tudi njemu, takoj ko se je začelo govoriti o njem kot o drugi možnosti ob Deniju.

Gorazd nad preobratom razumljivo ni bil pretirano navdušen, a je menil, da je Filip iskreno prizadet zaradi razvoja dogodkov in mu je hudo.

"Ker je nevaren, je vsem ustrezalo, da hišo raje zapusti on kot pa Blaž," je Gorazdovo izločitev komentirala novinka Alja, ki jo poskušajo punce vztrajno vplesti v svojo taktiko. Znebiti se poskušajo Renate, ki je zdaj brez Gorazda ostala brez svojega edinega zaveznika.

Najtrdnejši par v Paradise Hotelu je razdrt. Kaj to pomeni za Renato na izločevalnem večeru? Gorazd je stanovalce ob odhodu kar 'preveč dramatično' prosil, naj Renate ne pošljejo domov.

Je res tako zanesljivo, da bo naslednja, ki bo odšla, Renata? Bomo videli v sredo ob 21. uri na Planet TV. 

Priporočamo