Gregor Erjavec: Zahteven do žensk

Vir: Lea
10. 12. 2012

Iz resničnostnega šova Paradise Hotel na Planet TV se je pred dnevi moral posloviti 23-letni maneken in fitnes trener Gregor Erjavec. Za Leo je spregovoril o svoji izkušnji v razvpitem hotelu v Kostariki, komu je zameril zahrbtnost v šovu, o tem, zakaj je samski, in tudi o svojih načrtih za naprej.

Lea: Kako si doživljal življenje v Paradise Hotelu, čeprav si bil v šovu le kratek čas?

Gregor: Žal sem bil v šovu res le kratek čas, vendar se mi je bivanje tam močno vtisnilo v spomin. Živeli smo dobesedno sredi džungle, torej s prelepim razgledom na okolico, dobro hrano, v prelepem hotelu z bazenom ... Res sem užival. Piko na pa so dali še sostanovalci, od katerih sem večinoma prejemal pozitivno energijo. Seveda pa se je čutil vpliv igre ter neke višje sile nad nami, tako da posledično nisem bil povsem sproščen, vendar sem se kljub vsemu imel super.

Lea: Si spoznal kaj novega o sebi?

Gregor: To ravno ne, se kar dobro poznam. Sem pa ugotovil, da moram večkrat povedati svoje mnenje in stališče glede stvari, ki se odvijajo okoli mene. Glede na situacijo v hiši nisem imel te izbire oziroma to ne bi bilo pametno, ker sem se moral boriti za zaupanje sostanovalcev, ki pa ga neupravičeno nisem imel.

Lea: Bi kaj spremenil, kar si naredil v šovu?

Gregor: Že od samega začetka sem se boril za obstoj ter zaupanje v šovu, zato sem moral drugi teden izločiti Renato. Zanima me, kako bi se stvari odvile, če bi takrat izločil Lili. Drugače pa ne, ničesar ne obžalujem oziroma ne bi spreminjal, ker sem bil vedno zvest samemu sebi in sem se ravnal po svoji vesti. Sem, kar sem, in posledično sem se temu primerno tudi obnašal.

Lea: Si razočaran, da te je Lili izločila, čeprav si jo ti rešil, da je ostala v šovu? Si ji to zameril?

Gregor: Vsekakor je bilo razočaranje veliko. Pred izbiro partnerjev sva veliko govorila o tem, kam bom šel, zakaj in kaj to pomeni tudi za prihodnji teden ter za igro na splošno. Žal v meni ni videla osebe, ki bi bila vredna zaupanja, osebe, ki bi jo podpirala in bi se nanjo lahko zanesla. In kot sem že velikokrat omenil, na samem odru se je odločila s čustvi, in ne s pametjo, kot bi bilo treba. Nisem ji zameril tako, da bi bil zdaj z njo sprt, me je pa izpad iz igre zelo prizadel, vem, da si tega nisem zaslužil. Če bi se prebil skozi ta teden, vem, da bi mi bilo potem vse lažje, saj bi prilezel do zasluženega zaupanja sostanovalcev. Želja po obstoju v igri je bila velika, ampak kljub vsemu je bila to le igra, tako da kakšnih velikih zamer ne gojim do nobenega od takratnih sostanovalcev.

Lea: Kako bi opisal ženski in kako moški del tekmovalcev v šovu?

Gregor: S samim spletkarjenjem, opravljanjem ter prepiranjem so nas po mojem mnenju punce kar zasenčile. Od nas, fantov, se nobeden ni kaj preveč vmešaval v prepire, smo bili vsi bolj nevtralni ter malo zadržani. Smo pa bili tam na počitnicah, z izjemo Domna. Pri puncah je postala tekmovalnost bolj izrazita, čustva so jih velikokrat prehitro prevzela in pojavljali so se nepotrebni prepiri.

Lea: Kdo se ti je najbolj zameril?

Gregor: Najbolj se mi je zaradi svoje neiskrenosti in laži zameril Domen. Se zavedam, da je bila vse samo igra, vendar nam tudi ta lahko glede na poteze ljudi pove nekaj o njihovem značaju. Nekaj je, da igraš lepo ter pošteno igro, drugo je pa, da greš tudi prek trupel. Ne maram hinavščine, in žal je nekje nisem mogel zgrešiti.

Lea: Samski ali zaseden?

Gregor: Zahteven in posledično samski. (smeh)

Lea: Bi kateri punci iz šova dal priložnost, da se razvije kaj več kot le prijateljstvo?

Gregor: Uf, take stvari morajo priti same po sebi. Nobeni nikoli nisem na tem področju namensko zapiral vrat, tako da priložnost imajo vse. V hotelu ni preskočila nobena iskrica, če se bo pa v prihodnosti to zgodilo ... Pustimo se presenetiti.

Lea: V šovu si bil prikazan kot prijazen in pošten fant. Si tak tudi v resnici?

Gregor: Lahko tukaj rečem ne? (smeh) Vsekakor sem tak tudi v resnici, še malo bolj zgovoren, kot sem bil v hiši, drugače pa vedno nasmejan, pozitivne energije in dobrega srca.

Lea: Se ti je življenje kaj spremenilo zdaj, ko te ljudje spoznajo zaradi šova?

Gregor: Postal sem bolj prepoznaven, vendar se mi življenje ni nič spremenilo. Še vedno sem, kar sem bil, še vedno delam, kar sem delal. Mogoče me pa za ovinkom zdaj čaka kakšna nova dobra ponudba za delo. Zanima me veliko področij za delo, tako da ... Zakaj pa ne.

Lea: Bi se še enkrat prijavil v šov?

Gregor: Če bi se še enkrat prijavil, se mi zdi, da bi bilo to malo smešno, vendar pa, kot sem rekel, mi je bila lepa izkušnja, za katero mi ni žal. Mogoče me pa še kdaj kje vidite v kakšnem podobnem šovu.

Lea: Se s tekmovalci vidite še danes, ko je šova konec?

Gregor: S tekmovalci imamo stike, z nekaterimi sem se že srečal, z drugimi se še nameravam. Si imamo marsikaj za povedati in o marsičem predebatirati. Najbolj si želimo se še kdaj skupaj malo pozabavati in zažurati.

Lea: Poznamo te tudi kot manekena. Kakšni so tvoji načrti oziroma kaj bi rad počel?

Gregor: Res je. Svojo pot v svetu mode sem začel na izboru za Mistra Slovenije 2012, kjer sem se uvrstil v super finale ter za las zgrešil naziv. Od takrat imam različna slikanja, snemanja in modne revije. Načrtujem si pridobiti še nekaj izkušenj na tem področju ter se nato samozavestno podati na vzhodni trg, kjer mislimo, da bi imel glede na videz največ možnosti za uspeh.

Lea: Boš torej izkoristil prepoznavnost za nove projekte?

Gregor: Vsekakor!

Priporočamo