Hotel je zapustil Nejc

Hotel je  zapustil Nejc (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
27. 12. 2012

Mariborska naveza ni trajala prav dolgo, saj je pri novi izbiri partnerjev kratko potegnil Nejc. Ta je Domna poznal še iz osnovne šole, a mu poznanstvo ni nič pomagalo pri taktiziranju. Postavil se je k Sari, ki pa je raje ostala z Markom.

Nejc je Domna sicer razočaral že ob Pandorini skrinjici, saj se je raje kot zanj opredelil za Denija. Domen je bil nad Nejčevim odgovorom neprijetno presenečen. Je tudi to razlog za hiter odhod 23-letnega stand up komika?

Izbira partnerjev je poskrbela še za eno zanimivost: Sarč je namreč pozneje pred kamero priznala, da ji je bilo žal, da Nejc ni stopil do nje, s čimer bi lahko ona izločila Domna. Do zdaj je bilo videti, kot da je Domen Sarč uspešno ovijal okoli prsta, zdaj pa gledalci niso več tako prepričani ...

Sarč se sicer zaveda, da je Domen dober igralec in lahko z njim pride daleč, vendar hkrati ve, da jo bo izigral. »Ne bi rada izpadla še ena Sara, Lili,« je dejala.

Ali bo simpatični Ljubljančanki to uspelo, pa bomo videli kaj kmalu. Paradise Hotel se namreč približuje koncu in do velikega finala za silvestrovo je le še nekaj dni ...

Priporočamo