Hotel obrekovanja

Hotel obrekovanja (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
14. 12. 2012

Obrekovanje je znova prevzelo glavno vlogo v Paradise Hotelu, privoščili pa so si ga tako fantje kot dekleta.

Filip se je spraševal, kaj je s Saro, da nenehno "kaže pol riti, kot da ima ne vem kakšno". Pridružil se mu je tudi Simon, ki je pripomnil, da se zaradi pomanjkljivih oblačil boji, da ji bo kdaj "češplja ven padla". 

Tudi Sara in Anastazija sta ob tem času na balkonu pridno obrekovali Sarč in Aljo. Sara je spet oponašala Sarč in dejala, da sta z Aljo "malo zabiti" in potem prišla na domislico, da sta tekmici pomanjšana različica njiju. "Slabša in manjša," je zaključila.

Nova tekmovalca sta se medtem sprla zaradi popolne banalnosti - kokosa. Mič je očitno Mitku med vožnjo po Kostariki rekel, naj s ceste pobere kokosov oreh, kar se je Mitku zdelo poniževalno. Zaradi let meni, da bi lahko kvečjemu on Miča pošiljal naokoli, in ne nasprotno. Prepir se je tako razplamtel, da sta se mu iz varnega zavetja čudila tudi Anastazija in Domen.

Priljubljenost upada tudi Gabrijelu, saj se njegovi sotekmovalci kar ne morejo nehati čuditi njegovi ustrežljivosti do novih prišlekov v hotelu.

Morda bo strasti, preden začne Pandorina skrinjica 'streljati' s svojimi vprašanji, pomiril dan na plaži, ki so si ga privoščili tekmovalci ...

Priporočamo