Je Saro "pokvaril" Domen?

Vir: Govori.se
25. 11. 2012

V Paradise Hotelu napetost ne pojenja, prijateljstvo med Domnom in Denijem je očitno dokončno skrhano, Sara pa ima nekaj za bregom.

Pandorina skrinjica je še razpihala prepir med Denijem, Domnom in Saro. Deni ne razume, da je Domnu igra tako pomembna, saj bi sam dal na prvo mesto prijateljstvo. Tudi Filip je rekel, da če bi bil on na Domnovem mestu, bi šel raje domov, kot da ogrozi prijatelja.

Gledalci so sicer že dlje časa sumili, da ima Sara nekaj za bregom, zdaj pa je to dojela tudi Anastazija. "Ljudje presenečajo, kaj naj rečem" je rekla cimru Gabrijelu, ko sta se umaknila pred nevihto v spodnjih prostorih.

Tekmovalci trenutno najbolj dvomijo o Domnu, predvsem Anastazija pa je presenečena nad Sarinim obnašanjem. Je takšna samo zaradi Domnovega vpliva?

"Sara, napačnega si si izbrala za te igrice"
"Sara, napačnega si si izbrala za te igrice," je Deni rekel Sari, ki je to razumela kot grožnjo.

"28 let si stara, pa ne znaš razmišljat s svojo glavo," je dodal, ona pa mu ni ostala dolžna: "O, boš  že videl, kako znam jaz razmišljat." Kasneje je Domnu povedala, da ji ni toliko do igre kot do tega, da dokaže, da je bolj pametna.

Izbira partnerjev bo očitno pestra ... Deni zagotovo ni tako vdan v usodo, kot je videti, saj kuje maščevanje, a čeprav se je poljubljal z Aljo, je ona naklonjena tudi sedanjemu sostanovalcu Blažu. Bo domov odšel Domen ali Deni? Morda kdo tretji? Vse bo znano v ponedeljek ob 21. uri na Planet TV ...

Priporočamo