Katera je največja manipulatorka?

Vir: Govori.se
16. 11. 2012

Po razkrinkanju Renate kot največje strateginje se je v Paradise Hotel pojavil velik razkol, katerega glavni akterki sta Renata in Sara.

Renata je po razkritju spletkarjenj najbolj osovražena stanovalka Paradise Hotela, a se ne da kar tako. Trdi namreč, da je zgolj odkrita in da se dobro zaveda igre, ki jo igrajo, medtem ko se drugi preveč  prepuščajo čustvom. Čustva ti zamegljijo razum, je dejala Suzani, ki sicer še vedno ne more preboleti Renatine izjave, da ima sama možgane, Suzana pa joške.

Druge stanovalke Renati nikakor niso mogle dopovedati, da so kljub tekmi za 50.000 evrov tudi gostje hotela še vedno ljudje iz mesa in krvi. "Nismo šibke osebe, imamo srce. Ona ga očitno nima," je dejala Sara, ki je po Renatinem mnenju sicer najbolj manipulativna oseba v Paradise Hotelu.

Matematičarka nikakor noče prevzeti krivde za taktiziranje, saj so v tem sodelovali tudi drugi, kar je primerjala s sodelovanjem pri umoru – pomagači so prav tako krivi. Renata ima tako očitno v Paradise Hotelu le še enega zaveznika, Gorazda, ki se prav tako počuti malce izobčenega.

Le kaj bodo spletke v Paradise Hotelu prinesle nocoj, ko se v hotel vseli nova stanovalka? Kateri tabor jo bo pridobil na svojo stran in kateremu fantu bo najbolj zmešala glavo?

Priporočamo