Kateri bo izločen? Tilen ali Gorazd?

Vir: Govori.se
14. 11. 2012

V Paradise Hotelu so se stanovalci zavedeli, da v Kostariki niso samo na počitnicah in zmenkarijah, ampak gre za strateško igro. To je postalo kristalno jasno tako Lili, ki je tarča številnih opravljanj, kot Renati, ki se kaže kot najbolj preračunljiva med dekleti.

Najbolj preračunljiv med fanti je Domen, dekleta so ga označila za "playerja", in čeprav je vsem všeč, ne vedo, kako se bo obrnil. Sara se dela, kot da je premišljena, vendar jo Domen čedalje bolje obrača, naklonjena mu je.

Renata je svojemu novemu cimru Gregorju hitro razložila, kako in kaj, ter ga vključila v igro. On se – vsaj na videz – strinja. Bo Renatina igra, da skupaj držijo ona, Lili, Gregor in Gorazd, zdržala? In kako točno se v to igro vklopi njeno pomenkovanje z Domnom?

Ni jasno, ali Lili res zaupa Renati, vsekakor pa je Lili očitno tarča manipulacij – ali vsaj poskusov manipulacij. Ker Lili ne pije alkohola, je že avtomatično izločena z nekaterih žurov. Zdi se obremenjena, vsak tekmovalec jo vleče na svojo stran. Renata je pokazala svoj pravi obraz, ko je rekla Lili: " Kaj te briga, komu se zameriš, to je igra za 50 tisoč evrov!"

Novinec Blaž je Suzani očitno zelo všeč. Gregor je medtem hitro spoznal, da se tkejo različne spletke. Kot kaže, sta se oblikovala dva tabora, vodja enega je Domen, drugega pa Renata.

Medtem Tilen in Gorazd trepetata za svoj obstoj. Na zmenku je postalo jasno, da bo en izmed njiju izločen, in to že danes. O izločitvi bosta odločali Sara in Anastazija, s katero je Tilen spregovoril najmanj besed od vseh v hiši. Se mu bo njegova začetna razposajenost, zaradi katere mu nobeno dekle ne zaupa, maščevala?

Nocoj bo napeto in v Paradise Hotelu človek nikoli ne ve, kaj lahko pričakuje ...

Priporočamo