Koga bo izbrala Vanesa?

Koga bo izbrala Vanesa? (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
30. 11. 2012

Danes bo eno od deklet zapustilo Paradise Hotel, Pandorina skrinjica pa tekmovalcem ni razkrila, kdo se lahko najbolj boji za svojo obstoj v hotelu. Očitno se je Vanesi najbolj priljubil Domen, ki ji je med odgovarjanjem na vprašanja še naprej pihal na dušico, da ga kmalu ni mogla poslušati niti Sara. Njegove besede je označila za nakladanje.

Tudi Sara ni veliko zaostajala pri opevanju nove sostanovalke in zdi se ji, da se ji je uspelo priljubiti Vanesi. Očitno Domnov tabor trenutno šteje tri dekleta in vse kaže, da bo nocoj izločevalni večer potekal njemu v prid.

Preostali ne skoparijo s pikrimi komentarji, Vaneso so preimenovali v Vanilijo. Celo Anastazija je izrazila zelo slabo mnenje o blondinki: "Prvič v življenju sem spoznala človeka, ki mi je bil od prvega trenutka antipatičen."

Anastaziji še posebno ni všeč, da Vanesa drži brado tako visoko in z vsemi govori zviška. Stanovalci so se zgražali tudi nad tem, da Vanesa svojo zapestnico raje skrije, ko se z avtobusom pelje mimo Fužin.

A ne glede na vse Vanesa danes kroji usodo tekmovalk v hotelu. Ob Pandorini skrinjici je pri kočljivem vprašanju gledala Anastazijo in vztraja, da se bo odločila po lastni volji, čeprav je vsem jasno, da je na Domnovi strani. Zvečer bo očitno napeto.

Priporočamo