Lili izdala Gregorja

27. 11. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

Čeprav je kazalo drugače, izločitveni večer ni poskrbel ne za odhod Domna ne za slovo Denija, ampak je moral Kostariko zapustiti Gregor. Znotraj igre je namreč potekala še ena igra in na koncu je med Gregorjem in Domnom izbirala Lili, ki je očitno zaljubljena v Domna. In ljubezen premaga vse, kajne?

Gregor se verjetno ne strinja, saj se mu tako kot preostalim zdi, da Domen Lili le zelo spretno vrti okoli prsta. A dekle je odločilo in Domen ostaja v Paradise Hotelu, Gregor, ki je Lili zaupal, pa je moral spakirati kovčke.

Odločilno vlogo v izločevalnem večeru je odigral tudi Filip, ki je imel imuniteto. Postavil se je k Sari, zato bi Domen, če bi stopil k njej, avtomatično izpadel iz igre.

Sara je rekla, da je to potezo pričakovala. Očitno jo je pričakoval tudi Domen, saj se je na skrivaj pomenkoval z Lili in obnovil vez z njo.

Že ves 16. dan sta Sara in Domen sicer izzivala tekmovalce in poskušala zanetiti prepir. Gabrijel in Anastazija sta se znova umaknila, prepirati se noče niti Sarč, ki je Deniju vseeno rekla, naj neha odgovarjati na provokacije, in Domna in Saro vprašala, zakaj poskušata zanetiti prepir.

Tekmovalci se sicer strinjajo, da sta Sara in Domen vsak zase okej, skupaj pa ju ne morejo prenašati, saj se popolnoma spremenita. Tudi vizualno sploh ne spadata skupaj.

Le kaj bo prinesel nov dan v Paradise Hotelu? Veliko. Obeta se nov stanovalec, morda stanovalka, mogoče celo dva. Igra se nadaljuje!

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu