Mič ima prebodenega

Mič ima prebodenega (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
20. 12. 2012

Ko se je včeraj v Paradise Hotel vselila nova Sara, se je takoj priplazila pod rjuho k Miču, s katerim sta se pred zajtrkom zapletla v pogovor.

Saro je zanimal tudi Mičev pirs v bradavički, vprašala ga je, ali ga je kaj bolelo, on pa ji je povedal, da ima tri 'pirse'. Nastala je zadrega, saj nihče od njiju ni hotel naravnost povedati, kje se skriva eden od njih.

Vse kaže, da ima Mič pirs tudi na najintimnejšem predelu, ki si ga večina tipov ne bi drznila prebadati. Tudi Sara je komentirala, da česa takega nikoli ne bi naredila.

Sara sicer meni, da se Mič preveč trudi. »Preveč me želi pritegniti na svojo stran, preveč je direkten.« Tudi na drugih puncah Mič očitno ni pustil preveč dobrega vtisa. Sarč se zdi, da bulji vanjo, ob Pandorini skrinjici pa so ga spraševali o tem, zakaj je tako vulgaren in agresiven, kar naj bi bila ocena prejšnje Sare, ki se je izselila po čarovniškem procesu.

V hiši Paradise Hotel je še vedno en fant preveč in danes je nov dan za izbiro partnerjev. Si bo Miču uspelo izboriti prostor med tekmovalci, bo Domnu uspelo prepričati Sarč, da je boljša izbira?

Sarč ve, da bi s tem prizadela Denija, da ne omenjamo Filipa, ki mu je ob njegovem odhodu povedala, da ga ima rada.

Priporočamo