Pismo za Tilna in Gorazda

Vir: Govori.se
13. 11. 2012

V Paradise Hotelu se je zgodil pravi preobrat, saj sta se v hotel prijavila kar dva nova gosta, Gregor in Blaž. Suzana je nepričakovano pristala v sobi z Blažem in se s težkim srcem poslovila od Tilna, ki je tako kot Gorazd pristal v sobi za samske. Nihče ni rekel, da lahko v sobi za enega biva le eden ...

Gorazd se je moral iz sobe, ki si jo je delil z Renato, izseliti po tem, ko se je ona izkazala najbolje med manekensko hojo. Mimohod v kopalkah je bil očitno tudi izbor tekmovalke, ki bo pristala v sobi z novincem Gregorjem.

Čeprav je Renata zaradi šoka potočila nekaj solz, pa izguba sostanovalca očitno ni tako slaba, saj ji je njen novi cimer zelo všeč ... Bo najbolj preračunljiva tekmovalka nehala biti tako preračunljiva?

Danes se bo v Paradise Hotelu plesalo, tako je obljubila voditeljica Maja Martina Merljak. A očitno se ne bo plesalo od sreče, saj sta Tilen in Gorazd dobila pismo, ki ju ni nič preveč razveselilo. Eden od njiju se bo namreč moral posloviti. Le kakšno nalogo bosta dobila, da si bosta lahko izborila obstanek v Paradise Hotelu?

Priporočamo