Sarč šokirala in izbrala Domna

Sarč šokirala in izbrala Domna (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
21. 12. 2012

Ni kaj, mačke imajo devet življenj. Domnu je uspelo preživeti še en izločevalni večer, saj se je Sarč raje odločila zanj kot za Miča.

Da Mičeve možnosti za obstoj niso dobre, je bilo jasno. Poskušal je z zalezovanjem različnih deklet, se najprej držal Sare, ki je izpadla, nato je pozornost preusmeril v novo Saro, še bolj pa mu je bila pri srcu Sarč.

Nova Sara je mislila, da bo Mič pri izbiri partnerjev stopil do nje. Videti je bila kar potrto, ko je fant v resnici izbral Sarč. Tudi pri Sari sicer ne bi imel dobrih možnosti, saj je dekle pred tem sklenilo zavezništvo z Markom. Mič je sicer poskušal Sarč prepričati tudi z besedami, da bi ga lahko izbrala Filipu v čast, vendar je to ni premaknilo.

Tekmovalci se čedalje bolj zavedajo, da se igra približuje koncu. Ne morejo si privoščiti, da so zgolj orodje v rokah svojih sostanovalcev, kot je bila na primer Lili.

Tudi za naivnost ni prostora, še manj pa za tiste, ki se počutijo nedotakljive, kot se je na primer svetlolasa Sara. "Če se ne paziš dovolj, te strateška igra hitro izvrže," je dejala voditeljica Maja Martina Merljak.

Že danes je nov dan in gostje Paradise Hotela menijo, da se v hotel ne more vseliti več nihče nov. Pa je to res? Vse bo znano zvečer ...

Priporočamo