Se bo nocoj poslovila Renata?

Vir: Govori.se
21. 11. 2012

V Paradise Hotelu se obeta napet večer, saj bodo dekleta danes izbrala svojega partnerja za naslednje štiri dni v raju.

Zaradi Gorazdovega nenadnega odhoda sta bila razočarana le Renata in Gabrijel, ki bi raje videl, kot je povedal, da Gorazd ostane, saj je z njim preživel več časa kot z Blažem.

Renata je med Gorazdovim pakiranjem ugotovila, da sta bila očitno premočna zaveznika za stanovalce, saj sta imela drug do drugega brezpogojno zaupanje. Gorazd je Renati še napovedal, da novega partnerja najverjetneje ne bo dobila.

Pred 12. dnevom v Paradise Hotelu je torej napeto. Bliža se izbira partnerjev, kar je hkrati izločevalni večer, bo domov poslala še enega tekmovalca – oziroma tekmovalko, saj je trenutno v hotelu pet fantov in šest deklet.

Jasno je le to, da ne bo izpadla Alja, saj ima novinka imuniteto. Tekmovalce zato nadvse muči vprašanje, koga bo izbrala Alja in katero dekle bo izbral fant, ki bo dobil poljub od dveh.

Nocoj bodo Paradise Hotel tako zaznamovali prepiri, saj Pandorina skrinjica ni odkrila, kdo bo s kom v prihodnjih dneh delil posteljo, tesnobno vzdušje pa še podžiga razburjene tekmovalce.

Prebivalcem Paradise Hotela je dokončno postalo jasno, da v Kostariki niso na počitnicah, ampak se vsak dan znova borijo za obstanek v taktični igri odnosov.

Bo v Slovenijo odpotovala prva 'staroselka' ali pa se nam obeta preobrat? Voditeljici Maji Martini Merljak tudi tokrat ni ušel nobeden izmed dogodkov v Paradise Hotelu in s svojimi neposrednimi vprašanji zna presenetiti marsikaterega tekmovalca ...

Priporočamo