Solze za Filipom

Vir: Govori.se
16. 12. 2012

Presenetljiv obrat v Paradise Hotelu je poskrbel, da je domov odšel sproščeni Filip, ki se je odločil, da ne bo taktiziral ampak na izbiri partnerjev raje stopil k osebi, za katero je vedel, da ga bo domov poslala z lahkim srcem - k Sari.

V Paradise Hotel se je na začetku usodnega dne vrnila Sarč, ki je dva dneva preživela v bolnišnici. Najbolj od vseh jo je bil seveda vesel Filip, a že kmalu ji je moral povedati slabo novico.

Ker je Sarč kot medicinska sestra skrbela za Domna, ko se je ta vrnil v Paradise Hotel, mora zdaj za Sarč skrbeti Domen. Sarč in Domen sta s tem postala nedotakljiv par z imuniteto. To je Filipu precej zmešalo štrene, saj na izbiri partnerjev ni smel stopiti k Sarč.

Filip je sicer skušal preveriti možnosti, najboljša izbira se mu je zdela, da bi stopil k Anastaziji, Gabrijel pa bi šel k Sari. A tudi Gabrijel ni pokazal preveč naklonjenosti tej ideji medtem ko se pri Domnu zdi najbolj pomembno to, da se mu pride Deni opravičiti.

Filip se je na koncu odločil, da se ne bo boril, saj raje odide ponosno kot pa ostane zaradi spletkarjenja. Sarč ni bilo všeč, da je dal Filip Sari zadoščenje, da ga pošlje domov, a on je zanalašč stopil k Sari, ker je vedel, da bo njej s tem povzročil najmanj dilem in ga bo domov poslala brez pomisleka.

Ni namreč želel, da bi bil kdo drug v mučnem položaju zaradi njega. "Nisem mogel prek sebe zaradi igre," je dejal Filip.

Tokratni izločevalni večer je bil tako zagotovo najtežji doslej, preteklo je kar nekaj solza. A že v ponedeljek sledi nov dan in kmalu morda tudi kakšen nov preobrat ...

Priporočamo