Trebušni ples v raju

Trebušni ples v raju (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
28. 12. 2012

Dekleta Paradise Hotela so se tokrat preizkusila v trebušnem plesu in se presenetljivo dobro izkazala. Fantje so bili nad videnim več kot očitno navdušeni. Šov se približuje koncu in hormoni so na višku ...

Dekleta se naloge trebušnega plesa niso nič ustrašila, ampak so jo sprejela z navdušenjem.

Anastazija je komentirala, da se je tega plesa želela že dolgo naučiti, in je bila zelo srečna, ko je v hotel prišla trebušna plesalka. Korake je vadila tudi pred Gabrijelom, ki je lepo sostanovalko kar požiral z očmi.

Rekel ji je, da je bil presenečen nad njo. »Drugih sploh nisem toliko gledal, samo tebe sem gledal. Pri drugih plesih si trda, tu si pa čisto kontra,« ji je povedal.

Veliko poželjivih pogledov je požela tudi Sarč, ki velja za dekle z najlepšo zadnjico v Paradise Hotelu, medtem ko je imela Alja nekaj težav pri improvizaciji svojih gibov. A lepotica se je hitro znašla in fantje so bili z njeno predstavo več kot zadovoljni.

Arabski večer so dopolnjevale tudi žgečkljive zgodbice iz moških  ust. Deni je na primer povedal, kako ga je med seksom zalotila mama, ki je paru v zadregi ponudila krofe, Marko se je razživel z zgodbico, ki je vključevala otipavanje silikonov, Simon pa je opisal hiter seks v dvigalu s punco iz 14. nadstropja, ki je ni videl nikoli več.

Paradise Hotel je zakorakal v zaključno etapo in presenečenja se vrstijo vsak dan. Le kaj tekmovalce čaka danes?

Priporočamo