V hotel se je vselil Marko

V hotel se je vselil Marko (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
18. 12. 2012

Čeprav so tekmovalci Paradise Hotela pričakovali dekle, se je v hotel prijavil še en fant. Marko je nasmejan 33-letnik iz Izole, ki je takoj omrežil Saro.

Marko je s svojo sproščenostjo na drugih tekmovalcih pustil dober vtis, še najbolj pa se je priljubil Sari. Saro skrbi tudi njen novi sostanovalec Mič, saj se ji zdi, da jo skoraj zasleduje. Povsod po hotelu se premika skupaj z njo, celo na telovadbo z Anastazijo je prišel.

Anastazija meni, da je Mič zaljubljen v Saro, druga dekleta pa so medtem komentirala Sarino zadnjico in predvsem prekratke hlačke, ki jih nosi. A Marka to očitno nič ne moti, saj je na večerni zabavi nenehno silil v opito blondinko in poskušal ukrasti kakšen poljub.

Po zabavi je glava bržkone najbolj bolela prav Saro in Gabrijela. Gaber je očitno lahko srečen, da se ni poškodoval in da jo je odnesel le s posnetkom 'parmezana s podplatov'.

Strezniti ga je poskušala tudi Anastazija, a ji ni šlo preveč dobro. Ponujeno vodo je Gaber namreč zlil na Domnovo glavo in zabava se je nadaljevala ... Že danes bomo videli, kako hud bo maček.

Priporočamo