V hotel se je vselil Simon

V hotel se je vselil Simon (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
2. 12. 2012

Tekmovalce je ob večerji presenetil nov gost, saj je se v Paradise Hotel vselil Ljubljančan Simon. Je z njim Lili končno našla partnerja, s katerim bi lahko igro odigrala do konca?

Po Aljini izločitvi so tekmovalci precej potrti, stres strateške igre pa terja svoj davek. Zato jim je dan tokrat popestrila vaditeljica joge, ki jim je pomagala najti ravnovesje.

Novi stanovalec Simon pravi, da nima taktike. 30-letni Ljubljančan se svojim sotekmovalcem zdi kot miren in bolj razgledan človek, že zaradi njegovih let pa mislijo, da je tudi bolj preudaren.

Ni kaj, stanovalci pogosto ocenjujejo ljudi glede na leta; 33-letno Lili obsojajo, da bi morala biti pri teh letih manj naivna, Deni pa tako ali tako misli, da bi lahko bila pri teh letih njegova mama. No, sicer pa Deni prav tako misli, da je Sara "stara baba". Sara ima 28 let.

Ker si je Simon kot pomočnico pri pleskanju plesnih barv na sostanovalce izbral Lili, se je moral kasneje tudi priseliti k njej v sobo.

In kakšen se Simon zdi Lili? Filozofski. "Mislim, da še v življenju nisem zamenjala toliko moških v postelji kot zdaj v kratkem času," pravi Lili. Pa je s Simonom končno našla tistega pravega partnerja v Paradise Hotelu, ki mu lahko zaupa?

Šov se nadaljuje v ponedeljek, ko bo Deni odšel na zmenek in doživel pravo presenečenje ...

Priporočamo