V hotelu skoraj pretep

V hotelu skoraj pretep (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
29. 11. 2012

Čeprav se je v Paradise Hotelu zabava s tekilo začela vroče, z dekleti v kopalkah in nabiranjem točk pri lizanju soli s telesa, se je skoraj končala s pretepom.

Dan v Paradise Hotelu je bil precej buren, saj je na zmenku novo stanovalko Vaneso očitno najbolj očaral Domen, ki je zato dobil nalogo izbirati med možnostjo A, pri kateri dobi Vanesa imuniteto, on in Filip pa zamenjata cimri, in možnostjo B, pri kateri bi se k Domnu vselila Vanesa, Lili pa bi pristala v sobi za samske.

Vsaka odločitev bi seveda prizadela Lili, ki je bila od Domna deležna pravega oštevanja, naj ga neha gledati tako, kot ga gleda, in se obnašati tako, kot se obnaša. Vse skupaj je bilo precej ostro in očitno je, da Domnu Lili preseda.

Ko so popili dovolj, so se fantje spet goreče posvetili že znani temi: Gregorjevemu odhodu in prepiru med Domnom in Denijem.

Vpitje in kriljenje z rokami je prišlo že tako daleč, da je Domen Denija pozval, naj ga udari, a se je Deniju uspelo zadržati, poleg tega pa je med njiju stopil tudi Blaž, ki je očitno ohranil več hladne krvi. Prekipelo je celo Gabrijelu, ki je bil začuden sam nad sabo, da je povzdignil glas.

"Pijanega moškega izziva dva centimetra od obraza. Ne bo me izločil tako, da prekršim pravila in ga udarim," je konflikt, ki bi skoraj prerasel v fizičnega, komentiral Deni.

Danes bo zaradi nočne objestnosti tekmovalce očitno doletela kazen, ki bo še dodatno nakravžljala živčke pred soočenjem s Pandorino skrinjico.

Bo v ospredju spet že znani prepir, ali pa se bodo stanovalci bolj posvetili Vanesi, o kateri vedo le malo? Vsi poskušajo manipulirati z njo, a dekle se očitno ne da kar tako ...

Priporočamo