Vanesa je izločila Aljo

1. 12. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

Dvajseti večer v Paradise Hotelu se je zaključil turobno, saj je novinka Vanesa s svojo imuniteto izločila Aljo. Del stanovalcev je besen  - bodo končno tudi oni začeli igrati igro?

"Izbrala bom tako, da bo poučno zanje in zame," je bila skrivnostna Vanesa, ki pred ceremonijo izbire partnerjev nikomur povedala, koga bo izbrala.

Najbolj se je novinki prilizovala Sara, kar Anastaziji ni bilo pretirano všeč. "Sara igra pri Vanesi, da ji je všeč, čeprav ji ni. Jaz tega ne morem."

Pri izbiri partnerjev se je Sarč preselila nazaj v Filipovo sobo, Anastazija je pričakovano ostala pri Gabrijelu. Prvo presenečenje se je zgodilo s Saro, ki je izbrala Domna, čeprav sta Lili obljubila, da bo ostal z njo, ker ga je prejšnji teden rešila.

Domen je ob Sarinem poljubu zavil z očmi, čeprav je bila njena poteza Domnov načrt. Alja je izbrala Blaža, Lili pa se je vselila k Deniju. Deni je ob tem cinično pripomnil, da je popolnoma navdušen nad njeno izbiro.

Usodo je krojila Vanesa, ki je na koncu izbrala Blaža in s tem izločila Aljo. Poslovila se je s solzami v očeh. "Hvala za zaupanje in se vidimo v Ljubljani," jim je namenila zadnje besede.

"Dala sem obljubo, ki jo dam redko, in če jo dam, potem se tega držim," je povedala Vanesa o svoji odločitvi.

Razplet dogodkov je najbolj razjezil Sarč, ki skuša fantom dopovedati, da morajo biti bolj organizirani. Jim bo to v prihodnje vendarle uspelo?

V hišo se že nocoj vseli nov stanovalec, le kako se bodo tekmovalci ujeli z njim?

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu