Vse večje razlike med skupinama

Vse večje razlike med skupinama (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
11. 12. 2012

Noben dan v Paradise Hotelu ne mine brez opravljanja in tudi tokrat sta obe skupini do kosti obrali druga drugo. Tako Domnova kot Denijeva druščina menita, da bodo ostali prijatelji tudi po oddaji, medtem ko naj to ne bi veljalo za nasprotno skupino.

Oni nimajo pravega prijateljstva tako kot mi, je ugotavljal Domen, Sara pa mu je pritrdila: "Povezali so se samo zato, ker so proti nam." Gabrijel je komentiral, da Deni, Filip in drugi sploh ne vedo, da igrajo, Sara pa meni, da niso iskreni niti drug do drugega.

Domen je Gabrijela celo vprašal, kako se mu ljubi govoriti z "nasprotniki", ko so skupaj pri utežeh. Kako jih lahko posluša in gleda, ga je zanimalo.

Na drugi strani hotela je imela podoben pogovor Denijeva skupina. Deni je sostanovalcem tam razlagal, da je največja razlika med skupinama to, da so oni bolj navezani drug na drugega kot prijatelji. "Bolj resno prijateljstvo lahko nastane iz tega," je sklenil. Nasprotni tabor naj bi medtem gledal samo nase oziroma na taktiko.

Alja meni, da so razlike med skupinama vse večje. Nekako vmes pa ostajata novinca Dragica in Simon, ki sta že sklenila zavezništvo. Simon Lili namreč ne zaupa, najbolj ga moti njena neodločnost.

Ali je lahko to za Lili usodno? Nekdo bo že nocoj odšel domov ...

Priporočamo