Vsa dekleta izkusila analni seks

Vir: Govori.se
22. 11. 2012

Stanovalci Paradise Hotela so si po napornih vprašanjih Maje Martine Merljak in slovesu Renate privoščili nekaj alkohola ... in resnice.

Po Renatinem odhodu je bilo v Paradise Hotelu bolj mirno, a ne za dolgo. Fantje in dekleta so se namreč igrali igro resnice "Še nikoli nisem ..." Če trditev ni resnična, moraš popiti požirek pijače.

Seveda se je večina vprašanj vrtela okoli seks in številni med njimi so priznali kar veliko drznosti v postelji. Lili je najprej priznala, da se je v Paradise Hotelu že poljubljala po francosko, a njena romanca z Domnom niti ni več skrivnost. Lili je bila tudi edina, ki je priznala spolni odnos z žensko.

Večino tekmovalcev so že kdaj zasačili pri seksu, to, da se je samozadovoljevala na javnem mestu, pa je priznala le Anastazija. Fante, predvsem Filipa, je bolj osupnilo, ko so vsa dekleta popila izdajalski požirek pijače in s tem priznala, da so prav vsa že imela analni spolni odnos.

A pravi razvrat je šele sledil, saj je Suzana priznala tudi to, da je svojega fanta pri 15 ali 16 letih zadovoljila analno. Z najbolj buren odziv na slišano je spet poskrbel Filip.

Priporočamo