Vsak dan en tekmovalec manj

Voditeljica Maja Martina Merljak
 (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
28. 12. 2012

Paradise Hotel se počasi bliža velikemu finalu, v hotel se ni vselil nihče nov, vsak dan pa lahko tekmovalci pričakujejo kakšno presenečenje in najverjetneje tudi tekmovalca manj.

Tokrat je moral hotel zapustiti Izoljan Marko, ki se sicer zaveda, da gre le za igro, a je odhod vseeno sprejel zelo čustveno. Da mora Paradise Hotel zapustiti prav on, so odločila dekleta.

Markovo cimro Saro je po njegovem odhodu upravičeno strah. Marka je vprašala tudi za  nasvet, kaj naj stori zdaj, in zdaj že nekdanji sostanovalec ji je svetoval, naj se postavi za Simona, za katerega meni, da je njena edina možnost.

Sara je medtem ugotovila, da sta po Markovem odhodu v hotelu znova nastali dve skupini. Tekmovalci so se začeli bolj zavedati bližajočega se finala in vonj po 50.000 evrih je vse bliže ...

Kljub temu nekateri trdijo, da bodo zdaj igrali le še po občutku in brez taktike. To je na primer zatrdil Gabrijel, prav tako se z njim strinja Anastazija.

Simon in Dragica se po drugi strani zavedata, da v Kostariko nista prišla na počitnice. »Nisva čustveno vpletena, to je najina prednost,« je dejal Simon.

Pa je to res prednost? Vse se bo razpletlo že na najdaljšo noč v letu, ki jo bo tokrat začinil finale prvega slovenskega resničnostnega šova, posnetega v tujini.

Priporočamo