Vselila se je prava lepotica

Vir: Govori.se
17. 11. 2012

V Paradise Hotel se je vselila nova stanovalka Alja, ki je zmešala glavo skoraj vsem moškim gostom hotela.

Prvi je bil očaran Gorazd, ki je takoj povedal, da je v hotel prišlo najlepše dekle do zdaj. 20-letna Ljubljančanka Alja je s svojo ljubkostjo in zgovornostjo očarala vse moške goste hotela, čeprav si je nihče ni upal vzeti za sostanovalko namesto svoje zdajšnje cimre. Alja je zato dobila imuniteto, kar pomeni, da bo pri naslednji izbiri partnerjev ena od ostalih deklet zagotovo odpotovala domov.

Hinavščino bo znala vrniti dvakrat bolj
Da se jima Alja zdi zelo privlačna, sta priznala tudi Deni in Gabrijel, celo Renata je dejala, da bi jo, če bila fant, takoj osvajala. A kako bo nova sostanovalka spremenila razmerja moči med igralci? Sama pravi, da ne mara hinavščine, zahrbtnosti in laži.

"Če se bo to dogajalo v hotelu – in mislim, da se bo – bom znala vrniti dvakrat bolj," pravi. Dekleta pa so se že začela praševati, kako se bo nova tekmovalka vključila v njihovo igro in kako bi jo pridobile na svojo stran ...

Nocoj sledi pester večer, saj se bodo fantje naoljili in spopadli za njeno naklonjenost. Le kaj to pomeni za ostala dekleta, bo rezultat izločevalnega večera znan že toliko vnaprej? Bomo videli ob 21h na Planet TV.

Priporočamo