Vselila se je še ena Sara

Vselila se je še ena Sara (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
20. 12. 2012

Sare so Paradise Hotelu očitno usojene, saj se je v hotel vselila že tretja. Ta prihaja iz okolice Maribora in že od prej malo pozna Domna. Zanimivo, da se ji zdi, da prav zato njega ne bi izbrala za partnerja ... Ali Sara ve nekaj, česar mi ne vemo?

Nova Sara je sicer zgovorna Štajerka, ki študira v Ljubljani, stara pa je 21 let. Pravi, da ne mara spletkarjenja, vendar se zaveda, da bo morala za obstanek v šovu kdaj pomisliti tudi na najboljšo taktiko, ki bi jo lahko pripeljala do 50 tisoč evrov.

V Paradise Hotel je prišla popolnoma neobremenjeno in želi si, da bi takšna tudi ostala. Sicer dvomimo, da ji bo to uspelo, a za zdaj ji kaže dobro.

Celo fantje so presenečeni, da so novo Saro dobro sprejela tudi dekleta, sicer pa celotna skupina ugotavlja, da je po odhodu svetlolase Sare veliko bolj povezana.

Celo Anastazija je povedala, da je po Sarinem odhodu veliko bolj sproščena. Staroselka Sara je ne nazadnje pomenila močno konkurenco.

Brez sostanovalke sta trenutno Marko in Mič. Čeprav se je Sara vselila na mesto prejšnje Sare, pa ne deluje preveč navdušeno nad Mičem.

Le za koga se bo odločila na nocojšnji izbiri partnerjev, kdo ji lahko že tako hitro po njenem prihodu zaupa?

Priporočamo