Začelo se je poglavje spletk

Vir: Govori.se
15. 11. 2012

V Paradise Hotelu je vroče, a ne več toliko zaradi spogledovanja in rajcanja kot zaradi spletkarjenja. Glavna pobudnica je bila Renata, ki je krožila med skupinami ter sklepala takšne in drugačne kupčije.

Pandorina skrinjica, ki je nekakšna steklenica resnice (a brez alkohola), je znova zapletla zadeve in razdrla naklonjenost med Domnom in Saro, a le do večera, ko je glavno vlogo spet prevzel alkohol. Domen in Sara sta se hitro pobotala, čeprav je Sara zaljubljeni Lili še zjutraj dejala, da je Domen "tak lisjak, da bog pomagaj".

Nimam joškov, imam možgane
Manj hitro pa se bodo stanovalci pobotali z Renato, ki je po celodnevnem taktiziranju in opravljanju doživela hladen tuš od vseh. Denija je poskušala prepričati, da bi izbral Lili, na kar se je on odzval z otročjim preštevanjem let in ugotavljanjem, da bi mu Lili lahko bila mama.

Nič kaj uspešna ni bila Renata niti pri Suzani, ki se je razjezila zaradi manipuliranja z njo. Renata je Suzani zabrusila, da sama nima joškov, ima pa možgane.

Na koncu so dekleta ugotovila, da je Renata spravila v jok že vsa dekleta, razen Anastazije. Čeprav se je Lili bala, da jo dojemajo kot negativno, so se odločile, da je najbolj negativna v Paradise Hotelu prav Renata. Ta je sicer na Pandori tudi sama priznala, da je srce pustila doma. Začelo se je poglavje spletk, je ugotovil Gorazd.

Priporočamo