Zmagala sta Sarč in Deni!

1. 1. 2013 | Vir: Govori.se
Deli
Zmagala sta Sarč in Deni! (foto: Planet TV)
Planet TV

Razdelila sta si glavno nagrado 50.000 evrov.

Prvi slovenski resničnostni šov, ki je bil posnet v tujini, je po 48 razburljivih dneh na Planet TV zaprl svoja vrata. Velika zmagovalca sta Sarč in Deni, ki sta si glavno nagrado 50.000 evrov razdelila.

Finale Paradise Hotela je na silvestrovo v štirih zaporednih delih poskrbelo za napeto pot do konca, ko je bilo medsebojno zaupanje med pari na največji preizkušnji. Tik pred finalom sta iz igre izpadla Gorenjca Anastazija in Gabrijel, saj so pretekli tekmovalci odločili, da nagrado bolj privoščijo Deniju in Sarč. Medtem ko je voditeljica Maja Martina Merljak prelagala mošnjičke z denarjem, sta morala Sarč in Deni v rokah držati vsak svojo zlato kroglo. Če bi jo kateri od njiju izpustil, bi šel ves denar v njegov žep.

Tekmovalca, ki bosta dobila vsak polovico glavne nagrade 50.000 evrov, še ne vesta, kako bosta porabila denar. "Zapravljivka sem, tako da vem, da bi denar razdala tudi ljudem okoli sebe, zato se ga kar malo bojim. Mislim, da ga bom porabila za uresničitev katere izmed svojih življenjskih želja, kot je recimo glasba ali svoj salon," je povedala Sarč. Podobno je razmišljal tudi Deni: "Za zdaj želim, da je denar čim dlje stran od mene, da ga ne bi zapravil. Vsekakor si ne bom kupoval avta, saj denarja ne želim zapraviti za neko stvar, ki jo bom uporabljal pet let. Varčeval bom in potem pametno naložil."

Več o zmagovalcih:

Deni Sebastian Eferl je 20-letni Mariborčan, ki študira na Dunaju. Po horoskopu je lev in je v prvih dneh snemanja praznoval rojstni dan. Zase pravi, da je ambiciozen, samozavesten in prepričan vase, med hobiji pa najraje izpostavi šport, predvsem smučanje, nogomet in fitnes, je tudi učitelj alpskega smučanja.

Sara Tahirović je 21-letna Ljubljančanka, ki je po izobrazbi frizerka, ukvarja pa se tudi z manikiro in ličenjem. Pravi, da je včasih sramežljiva, a odkrita in zanesljiva. Je tudi zelo sladkosneda, ne pije pa kave in gaziranih pijač. Preden je odpotovala v Kostariko, se je bala skoka na glavo v vodo, a je v Paradise Hotelu ta strah uspešno premagala.

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu