Partner Rosvite Pesek zdaj o njuni prihodnosti povedal svojo resnico, to se dogaja

Partner Rosvite Pesek zdaj o njuni prihodnosti povedal svojo resnico, to se dogaja (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 3. 2023

Voditeljica Rosvita Pesek ter profesor zgodovine in pevec Prifarskih muzikantov Mitja Ferenc sta skupaj že vrsto let. Njen srčni izbranec pa ji je pred časom v oddaji Vikend paket javno izpovedal ljubezen, kar je bilo mnogim slišati zelo romantično.

"Zahvalil bi se moji Rosviti, s katero sva skupaj že več kot sedemnajst let, si deliva dobro in slabo že vrsto let, in upam, da bova to počela tudi do konca življenja," je povedal za Vikend paket.

Voditeljica Rosvita Pesek ni ostala dolžna svojemu srčnemu izbrancu Mitji Ferencu in se mu je za ta čudovit in ljubeč kompliment tudi že javno zahvalila.

"Ne morem obljubiti, da bom vrnila kompliment, lahko pa obljubim, da bom naredila vse – da traja," je kasneje povedala Rosvita in se zahvalila za javno izpoved ljubezni.

No, mnogim se zdi, da sta Mitja in Rosvita zares sanjski par, Rosvita pa večkrat na svojem Facebooku pokaže, kako zelo lepo jima je skupaj in kje vse se potepata.

Kakorkoli že, mi jima privoščimo, da bi še leta pisala svojo ljubezensko pravljico in da se iskra njune ljubezeni nikoli ne bi ugasnila.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.