Ta zelo znana Slovenka po porodu že skočila v kopalke in takole raven je danes njen trebušček

27. 11. 2023
Deli
Ta zelo znana Slovenka po porodu že skočila v kopalke in takole raven je danes njen trebušček (foto: Patricia Pangeršič/Instagram)
Patricia Pangeršič/Instagram

Patricia Pangeršič po porodu mnoge osuplja s svojo lepo postavo, še posebej, ko se pokaže v kopalkah.

Vplivnica Patricia Pangeršič je po rojstvu sina Taia na svojem Instagramu že hitro pokazala prve fotografije in številni so bili osupli, ko so jo videli. Ne samo, da je bila videti noro srečna in da je kar žarela, mnogi so opazili tudi to, da je bila že devet dni po porodu videti tudi lepo postavna, kar je zares neverjetno.

"Biba moja. 9 dni največje sreče," je takrat zapisala ob fotografije, ki so v hipu dobila številne všečke in seveda ji mnogi to srečo še kako privoščijo. Ob pogledu na lepo Patricio bi takrat le redki uganili, da je komaj rodila, saj je bila videti tako zelo postavna in vidi se, da se nosečnost ni kaj veliko dotaknila njene postave, še več, danes je le še bolj ženstvena in njene obline so zdaj še bolj ljubke.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangeršič (@patricia_pangersic)

 
V teh dneh z družino počitnikuje na Maldivih in kaže zares osupljivo postavo in le redki bi uganili, da je bila v začetku leta še noseča. Videti je, da je svojo postavo spet do popolnosti izklesala v kopalkah pa je videti kot prava boginja, ki obrača vse glave in zdi se, da ima zdaj še lepšo postavo kot pred porodom.
 
"Ko sem videla dve črtici na testu, me je preplavil največji občutek sreče in veselja v življenju. Nato je sledil rahel šok in nenadoma so se pojavili občutki ter skrbi, ki jih, ko sem za nosečnost izvedela prvič, ni bilo. Sploh nisem vedela, ali jokam zaradi veselja ali zaradi skrbi, ali bo vse v redu," je za Lady povedala Patricija, ko je bila še v sladkem pričakovanju.
 
"Od šestega do nekje desetega tedna mi je bilo praktično ves dan slabo. Ves čas sem bila utrujena, vse popoldneve bi najraje prespala, tako da sem se počutila, kot da to nisem jaz. Prvih nekaj tednov slabosti sem še veliko delala, saj moj posel žal ne dopušča tega, da bi lahko brez razlage svojim varovancem kar 'poniknila', zato je bilo na začetku kar naporno," ni skrivala izzivov svoje nosečnosti.
 
"Drugi del te slabosti pa sem na svojo srečo preživela na morju, saj sem julija šla na dopust, tako da je bilo vse skupaj lažje. Slabo počutje je res neprijetna stvar, a hkrati me je ta občutek nenehne slabosti pomirjal – ko mi je bilo slabo, sem bila kar nekako pomirjena, da se v meni očitno nekaj dogaja in da je zdaj to to," je bila vzhičena.
 
V začetku leta se je razveselila fantka in vse od takrat ne skriva, da je njena družinska pravljica zdaj popolna in da ne bi mogla biti bolj srečna, saj je to tisto, kar si je vedno najbolj želela in vidi se, da kar žari, ko v rokah drži svojega edinca, ki ji pomeni vse na svetu.
 
Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.