Pečo še nikoli ni bil tako fit

Pečo še nikoli ni bil tako fit (foto: Osebni arhiv in Radio 2) Osebni arhiv in Radio 2
24. 6. 2019

Voditelj Robert Pečnik Pečo ki nas vsak delovnik skupaj s sovoditeljico Evo Cimbola zabava na Radiu 2, je v zadnjem letu močno spremenil svoj videz. I

Izgubil je več kot 10 kilogramov in je videti naravnost fantastično. To so opazili tudi njegovi sodelavci na radiu, ki s pohvalami ne skoparijo. Večkrat se pošalijo, da bodo zdaj njihove poslušalke še bolj uživale v njegovem žametnem glasu in tudi stasu, saj Pečo svoje slike večkrat objavlja na socialnih omrežjih.

In kako mu je uspelo izgubiti zajetno število kilogramov? »Mogoče se bo slišalo smešno, a vsaj petkrat na teden telovadim s pomočjo telefonske aplikacije. Priporočam vsem, ki so dovolj disciplinirani, obenem pa imajo malo časa. Vse lahko opraviš v kleti ali dnevni sobi in ne izgubljaš časa z obiskom fitnesa. Je poceni, zgolj 5 evrov na mesec. Jaz sem dokaz, da če redno telovadiš, so tudi rezultati dobri. Enkrat tedensko igram hokej na rolerjih, pa pozimi izredno rad smučam,« je svoj način fizične aktivnosti opisal Pečo.

Lansko leto pa se je odločil še, da bo pretekel ljubljanski maraton. S tekom se odlično sprosti, pomaga mu tako pri fizični kot psihični sprostitvi. »Na teku dam živce na pašo in imam ogromno časa za razmišljanje. Če pa želiš, da se dobro pripraviš ma maratonu, je potrebno res veliko truda. Priprave vzamejo veliko časa. Trenutno dvomim, da bi se ga še kdaj lotil. Dobra stvar pa je, ko za trening tečeš dolge razdalje 20, 30 kilometrov, se ti potem 10 kilometrov zdi mala malica,« je še v smehu dodal voditelj.

Priporočamo