Pero Lovšin si je privoščil čaj z "dodatkom"

Pero Lovšin si je privoščil čaj z "dodatkom" (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
17. 1. 2018

"Priznam, ni samo čaj. V moji skodelici se skriva še nekaj pristno dolenjskega - kačja slina," je na čajanki ob izidu nove zgoščenke Pankrtov priznal njihov frontman Pero Lovšin, ki sicer najraje posega po ingverjevem čaju.

Fantje, ki že 40 let kraljujejo na glasbeni sceni, so po uspešnem koncertu v ljubljanskih Stožicah namreč izdali še nov plošček v spomin na dogodek. "Škoda bi bilo pustiti spomine zgolj na koncertu, zato smo se odločili za nenavadno ploščo brez poznejših presnemavanj. Je v svoji surovi obliki, kakršni smo tudi mi. Čeprav se vse spreminja, tudi pank, s fanti ostajamo taki, kot smo bili nekoč. Niti družine niti leta ne ustavijo pankovskega nemira v nas. Niti denar ne. No, morda tako govorimo, ker ga nimamo," se je za konec še pošalil Lovšin, ki je novo leto preživel doma. 

V začetku leta pa si je Pero vzel čas za obisk Londona. Tam se bo med drugim srečal z britanskim kolegom iz zasedbe Sex Pistols, Glenom Matlockom, s katerim morata še 'poravnati račune' - prijateljsko, seveda.

Foto: Primož Predalič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story