Petar Grašo ima novo pesem za jesen

Petar Grašo ima novo pesem za jesen (foto: arhiv Lady) arhiv Lady
Vir: Lady
11. 10. 2016

Petar Grašo, eden najbolj iskanih in največkrat izvajanih hrvaških glasbenikov, je predstavil svojo novo pesem z naslovom 'Ne znan za se'.

Že zdaj ne dvomimo, da gre za uspešnico, ki bo zagotovo zaznamovala jesen in njegovo nadaljnjo kariero. Uspešnega splitskega izvajalca poznamo po hitih, kot so 'Srce za vodiča',' Moje zlato', 'Uvik isti' ... Avtorja njegovega novega hita 'Ne znan za se' sta Vjekoslava in Tonči Huljić, najuspešnejši glasbeni par v regiji, medtem ko je mastering pesmi naredil Andres Mayo, dobitnik dveh latino grammyjev.

Ustvarjalci največjih glasbenih hitov so z veseljem sprejeli nalogo ustvarjanja še ene nove Petrove uspešnice, ki je hkrati tudi naslovna pesem nove RTL-ove nanizanke 'Prava žena'. Kako je videti igralski poklic, je lahko ob tej priložnosti vsaj malo preveril tudi Petar Grašo sam. Video za pesem so namreč posneli v studiu Jadran filma, v prostorih, kjer se snema tudi nanizanka. Kreativna producentka nanizanke je ena najbolj priznanih hrvaških avtoric televizijskih projektov Jelena Veljača. Gre za nanizanko, kot je v naši regiji še ni bilo in ki je združila zavidljivo igralsko ekipo vrhunskih hrvaških igralcev, kot so Nataša Janjić, Filip Juričić, Kristina Jovanović in Petar Ćiritović.

"Zagotovo je lepo biti igralec in čeprav mamljivo izgleda vse, kar sem videl na snemanju nanizanke 'Prava žena', se bom raje držal klavirja in petja, saj mi gre to vseeno bolje od rok. 'Ne znan za se' ima neko moč in lepoto mediteranske pesmi, zato verjamem, da bo tudi tokrat našla pot do ljudi ter da bo v njihovih srcih in življenjih ostala še dolgo," je povedal Petar Grašo in dodal: "Kot vse je tudi ta pesem narejena s posebno ljubeznijo in zato verjamem, da bo publika to tudi prepoznala."

Tekst: Anja Kontrec

Priporočamo