Peter Klinc in Nadiya Bychkova: Rada imata izzive

Vir: Govori.se
15. 9. 2011

Mister Slovenije in vrhunska plesalka. Peter Klinc in Nadiya Bychkova sta duet, ki na slovenski estradni sceni velja za nekoliko drugačen ljubezenski parček. Drugačen predvsem po tem, da puščata v življenju odprte poti.

Ne ravno ljubezen na prvi pogled, temveč bolj usodna privlačnost. Usodni so bili pravzaprav plesni trening in nastopi pred vso Slovenijo, ko je Petra med tekmovalce turnirja Zvezde plešejo v oddaji Spet doma povabil vsem dobro znani Mario Galunič.

Peter in Nadiya sta dobesedno 'padla not' - sprva le s piljenjem plesnih korakov, malo pozneje pa tudi z veliko mero medsebojne strasti. Ker sta oba tudi v svetu manekenstva, sta se spoznala že pred plesnim turnirjem, saj sta se videvala na modnih revijah in najrazličnejših snemanjih, oba sta delala pri isti modni agenciji, ki sta jo pozneje tudi zamenjala, tako da sta danes pod okriljem modne agencije Alena Kobilice.

Peter je bil na lepa dekleta navajen že od malega, saj se je prvič sprehodil po modni pisti pri petih letih, že takrat pa je bil pod okriljem modne agencije, ki jo je vodil njegov oče Marko. V modnem svetu je predvsem pri modelih navzočih več dejavnikov, ne le usmerjenost v manekenstvo, a Peter na vprašanje, ali te takšen svet pokvari, odgovarja: “Odvisno od človeka. Če si 'pravi' in imaš rad svoje delo, ti lahko samo pomaga. Pridobivaš nove izkušnje, poznanstva, prijateljstva ...”

In slednjih sta z Nadiyo na skupni poti nabrala kar nekaj. Predvsem zaradi širokega razmišljanja in podobnih karakternih značajev. Oba lahko označimo za športnika, saj je Peter 14 let igral in treniral rokomet, Nadiya pa je že nekaj let velik ponos slovenske plesne scene. Prav tako ne kadita in nista privrženca alkoholnih pijač. Dva karakterja, ki se preprosto dopolnjujeta. In ne skrivata tega, da so tudi ljubezenske težave nekaj vsakdanjega.

Ker imata naporne urnike, se vidita precej manj kot preostali parčki. Nadiya zaradi tekem veliko potuje, Peter ima s fotografiranjem in modelingom veliko dela doma, v prihodnje pa ga bo poleg domovine imel tudi v tujini. Ravno zato trenutke, ki so samo njuni, poskušata preživeti čim bolj kakovostno in z veliko mere pozitivne energije. V zadnjem letu sta veliko potovala ter združevala prijetno s koristnim.

Lani sta odpotovala v Grčijo na otok Zakintos skupaj z agencijo Collegium. Tudi letos bi z veseljem ponovila dogodivščino, saj sta bila oba polna pohval na račun organizatorjev ter lokacije dogodka. A tokrat se bo Nadiya morala posvetiti pripravam na vrhunec njene sezone, svetovno prvenstvo v Šanghaju, Peter pa bo v krogu prijateljev v jesenskih dneh na vročem Zakintosu zaključil letošnje poletje.

Še pred odhodom v Grčijo oba čaka naporen urnik. “V Novem mestu na Novem trgu je Peter pred dnevi združil svojo primarno fotografsko dejavnost s trgovino s športno prehrano in s tem popestril izbiro ter poskrbel za dobrodošlo novost v dolenjski prestolnici. Na odprtju so bili navzoči tudi vrhunski športniki iz Dolenjske in okolice, prijazne hostese so pomagale pri degustacijah izdelkov, vsi skupaj pa so uživali tudi ob živi glasbi in v sproščenem vzdušju.

Nadiyin lepotni salon Prive bo kmalu prenovljen zaživel v svojem blišču in s pozitivno energijo navduševal stranke. V prihodnjih dneh bo njuna pot na posebni preizkušnji, saj imata oba veliko ponudb in priložnosti tudi v tujini, ki bi jih rada preizkusila in si nabrala novih izkušenj in idej za prihodnost. Petra vabijo na Daljni vzhod, kjer so bili navdušeni nad njegovimi fotografskimi sposobnostmi in ima možnost nadgraditi svoje znanje z delom in študijem ter vse skupaj tudi povezati z delom v modnem svetu.

Nadiya pa ima tako na plesnem kot tudi manekenskem področju odprtih veliko vrat. Za katera se bo odločila, še ne ve, saj je trenutno vse svoje moči usmerila v priprave na svetovno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov, ki jo čaka novembra v Šanghaju.

Namigovanja brez pomena: “Takšne stvari lahko škodujejo!”

Pred kratkim so se pojavila tudi namigovanja, da sta Peter in Nadiya prekinila zvezo. “Najbolj zanimivo je to, da nekateri človeku nekaj kar prisodijo, pri tem pa se ne zavedajo, da lahko s tem škodujejo. Sva v fazi, ko se odpirajo številne poslovne priložnosti, poleg tega pa so misli pri nežnejšem delu usmerjene predvsem v svetovno plesno prvenstvo in naporne treninge.

Najine poti se razhajajo v vsakdanjem življenju, zaradi narave dela sva včasih daleč narazen tudi po več tednov in ob takih namigovanjih jutro ob kavici seveda ni nič lažje, zato kaj drugega kot ignorirati taka namigovanja nima smisla,” pravita Peter in Nadiya.