Peter Poles bajno služi, a je varčen!

12. 6. 2013 | Vir: Lea
Deli
Peter Poles in Nika Veger

Televizijski voditelj Peter Poles in njegova partnerica, vizažistka in lepotna strokovnjakinja Nika Veger, že nestrpno pričakujeta dan, ko bosta že drugič postala starša. A glede na to, da bo družinica konec oktobra povečana za še enega člana, jima vsi prijatelji že namigujejo, da je čas za spremembe.

Na uho nam je prišla informacija, da se njuni prijatelji v teh dneh radi pošalijo z njima, češ da bi lahko razmislila o nakupu hiše in večjega avtomobila, ker bodo dobili še enega družinskega člana, a glede tega ostajata skrivnostna.

"Trenutno živita v ljubljanskem  stanovanju, zato jima v šali radi naprej vržemo idejo o selitvi v večje stanovanje ali celo nakupu hiše in o nakupu večjega avtomobila, a se vsakič samo skrivnostno nasmehneta," nam je povedala ena od Nikinih prijateljic.

Očitno je, da Peter in Nika finančnih težav nimata, saj se je Nika – tudi zaradi nosečnosti – odpovedala službi lepotne urednice pri reviji Cospomolitan, saj se želi posvetiti organski kozmetiki, v kateri se vidi v prihodnosti. Petrovi podatki o zaslužku njegovega podjetja pa tudi kažejo na to, da jima gre finančno zelo dobro.

Več podrobnosti iz zasebnega življenja priljubljenega medijskega parčka, med drugim tudi podatek, koliko je lani zalužil Peter Poles, izveste v novi številki revije Lea.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk