Peter in Nika dopust preživljata ločeno

Vir: Nova
13. 8. 2013

Parček, ki že čez dva meseca pričakuje drugega otroka, je tudi med počitnicami zelo zaposlen.

Petra bomo že septembra spet gledali v priljubljeni oddaji Vid in Pero šov, pred tem pa opravlja še obveznosti v okviru Poker Stars turnirja, katerega ambasador je v Sloveniji.

Trenutno je zaradi pokra na Irskem, medtem pa je njegova družinica, visoko noseča Nika in njuna petletna hči Amalja, v Ljubljani in premišljujeta, kam bi lahko skočili na morje.

Pred kratkim je tako Nika na Facebooku pobarala prijatelje, ali ji lahko kdo pomaga: "Iščem nastanitev za 4 v Istri med borovci blizu plaže za en teden od jutri dalje. Kak predlog? Ugodno pa itak ..."

Nika tudi zaradi svojega trenutnega stanja težje prenaša vročino in počasi ji zmanjkuje idej, kako bi se lahko ohladila.

S sorodniki se je tako za nekaj dni želela odpraviti v Istro, kjer pa na žalost v tako kratkem času ni našla prostega apartmaja.

Nosečnica nam je zaupala, da je že v fazi, ko težko vozi avto, zato se je ta podvig izjalovil tudi zaradi tega.

Družinica Poles-Veger je sicer že imela krajše, a delavne počitnice, saj so bili ob Soči v kampu Adrenalinček, kjer je Nika delala bleščeče tatuje. Sedaj pa doma pridno piše objave za svoj Beautyfull blog, ki ga je lansirala pred kratkim.

Priporočamo