Peter Poles in Nika Veger: Drugi otrok je bil načrtovan

Peter Poles in Nika Veger (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
16. 4. 2013

Televizijski voditelj oddaje Vid in Pero šov Peter Poles in njegova dolgoletna partnerica Nika Veger sta sicer kar nekaj časa skrivala novico, ki je prejšnji teden prišla tudi v javnost – uresničila se jima je želja, ki je v njiju tlela že kar dolgo, spet bosta namreč zibala.

Po hčerki Amalji, ki sta jo povila pred skoraj petimi leti, bosta Peter in Nika naslednjega otroka dočakala konec oktobra. Poklicali smo lepotno urednico Niko, ki sicer nikoli ni govorila o svojem zasebnem življenju, a tokrat se je le omehčala in nam zaupala nekaj detajlov.

"Seveda smo bili vsi veseli. Drugega otroka sva s Petrom načrtovala, saj sva si oba želela še enega, mislim pa, da bo ta tudi zadnji," je v smehu Nika potrdila svojo drugo nosečnost. Tako kot pri prvi hčerki Peter in Nika tudi tokrat nočeta izvedeti otrokovega spola, saj pravita, da želita do konca biti presenečena.

"Katerega spola bo otrok, bova izvedela konec oktobra. (smeh)," je še povedala Nika, ki je svoj nosečniški trebušček z oblekami skrivala do zadnjega. "Zdaj se mi že res zelo pozna, tako da je že očitno. (smeh) Z otročkom je vse v najlepšem redu in tudi nosečnost dobro prenašam, tako da gre vse po planu," nam še za konec zaupa vesela nosečnica.