Peter Poles in Nika Veger srečno zaljubljena kot prvega dne

Peter Poles in Nika Veger srečno zaljubljena kot prvega dne (foto: pop tv) pop tv
30. 3. 2018

Priljubljeni televizijski voditelj Peter Poles je nedavno praznoval 40 let. Njegova srčna izbranka Nika Veger pa je zdaj z vsemi delila nežen trenutek s tega praznovanja.

Peter Poles je nedavno praznoval 40 let, njegova srčna izbranka Nika Veger pa je ob tem poskrbela, da je bilo praznovanje popolno in nepozabno. Kljub temu, da znani slovenski par ne deli prav pogosto svojih zasebnih trenutkov, pa je Nika tokrat naredila izjemno in je pokazala, kako odlično sta se s Petrom zabavala ob njegovi okrogli obletnici. Kljub temu, da sta skupaj že vrsto let, so iskrice med njima še vedno takšne, kot povsem na začetku razmerja. Nika je tako na svojem Instagramu delila sočen poljub, ki ga je svojemu Petru namenila na zabavi za njegov rojstni dan, na fotografiji pa sta videti srečna in zaljubljena kot bi bila v razmerju šele nekaj tednov.

Morda pa je Nika z objavljeno fotografijo Petru želela sporočiti, da ga v zadnjem času malo bolj pogreša, saj je Peter izjemno zaseden s snemanjem nove sezone šova Zvezde plešejo, ki ga vodi skupaj s Taro Zupančič. Vsekakor verjamemo, da bosta po koncu sezone uspela nadoknaditi vse zamujene trenutke, če ne drugače pa na kakšnem družinskem potovanju, kamor se ljubka družinica vedno rada odpravi.

❤️ @delbello69

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on Mar 28, 2018 at 12:15pm PDT