Peter Poles in Tara Zupančič: Plesala bosta z zvezdami!

Peter Poles in Tara Zupančič: Plesala bosta z zvezdami! (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
20. 2. 2017

Dolgo se je ugibalo, kaj bo počela Tara Zupančič, potem ko se po porodniškem dopustu na voditeljski stolček Pop Ina vrača Ota Širca Roš. Zdaj je že povsem jasno, kam se seli lepa dolgolaska, ki je s svojo preprostostjo in očarljivostjo navdušila številne gledalce, ki jo bodo lahko še naprej občudovali na malih zaslonih.

Pred nekaj meseci nam je Tjaša Slokar, odgovorna urednica informativnega programa na Pop TV, na vprašanje, kaj bo po vrnitvi Ote Širca Roš počela Tara Zupančič, odgovorila, da se za dobre voditelje vedno najde mesto. In res se je, saj se mladenka spomladi vrača pred televizijske kamere kot sovoditeljica težko pričakovanega plesnega šova Zvezde plešejo. Družbo ji bo delal že preverjeno dobri in izjemno priljubljeni Peter Poles.

"Že zelo dolgo nisem delal z žensko sovoditeljico, zato se veselim tega izziva," nam zaupa Peter, Tara pa doda, da je prav tako vesela, da bo imela ob sebi tako izkušenega voditelja. Glede na to, da bo oddaja potekala v živo, je adrenalin seveda še toliko večji.

"Midva bova podpora tekmovalcem, to je plesalcem, bodrila jih bova po najboljših močeh," je navdušena Tara.

"Všeč mi je, da ni vsa pozornost usmerjena na naju, ampak druge, midva lahko samo doprineseva k temu. Ja, držala bova s plesalci," jo dopolni Pero.

Skupaj sta se že zavrtela

Simpatična voditelja sta tudi sama kar precej vešča plesa in se rada zavrtita ob dobrih glasbenih ritmih.

"Jaz sem plesala kot majhna punčka, saj so me starši vpisali v plesno šolo. Sicer sem potem to opustila, saj je bila razdalja med Bohinjsko Belo in Ljubljano prevelika. Pozneje pa sem se individualno šla učit še tango in salso. Ampak zdaj sem že malce pozabila," v smehu zaupa lepotička, ki jo lahko večkrat srečamo v enem od ljubljanskih klubov, kjer rada zapleše na glasbo devetdesetih.

"Jaz pa sem bil minuli vikend v Beogradu in tam ne moreš, da ne bi zaplesal. Na marsikatere ritme," razkrije Peter. Sicer pa sta nasmejana voditelja v preteklosti že zaplesala skupaj v paru.

"Ja to je bilo na Popovi službeni zabavi, parkrat sva se zavrtela. Vidite, usoda naju je v plesu združila že prej," še povesta v smehu.

Kaj je z njegovo prejšnjo oddajo?

  • "V oddaji Dan najlepših sanj seveda ostajam kot voditelj. Spomladi imamo premor in oddaje do jeseni ni na sporedu. Vsekakor bi bilo škoda zavreči tako oddajo, ki jo vsi radi delamo, saj je naredila veliko dobrega za našo družbo," pa je zaupal Peter.

Kaj je z njeno prejšnjo voditeljsko vlogo?

  • Seveda nas je zanimalo, ali bosta Tara in Peter poleg Zvezd plešejo hkrati odpravljala tudi delo, ki sta ga prej. "V Pop Inu ne bom več, saj se Ota vrača. Lahko rečem, da smo se časovno odlično uskladili," pove Tara.

Barbara Majič