Peter Poles o tem, kako obvladuje čustva in sledi instinktom!

Peter Poles o tem, kako obvladuje čustva in sledi instinktom! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Liza
23. 7. 2016

Voditelj in gostinec Peter Poles poskuša v življenju poskuša slediti instinktom, še kako pa je v stiku tudi s svojimi čustvi.

"Če je lakota čustvo, potem so me vzgajali, naj le povem, ko sem lačen ... Drugače pa so mi že v otroštvu privzgojili spoštovanje do vsega, kar nas obdaja, in empatijo do sočloveka. Zelo me motijo, celo prizadenejo krivice, tako da v teh primerih res z lahkoto izrazim svoja čustva. Nasploh pa se mi zdi, da nimam nekih zavor, energije lepo tečejo ..." je v intervjuju za revijo Lisa med drugim povedal Peter in o svojem čustvovanju v pogosto nadvse ganljivi oddaji, v kateri uresničuje želje, še dodal:

"Svoja že nekako nadziram, na čustva tarč se tudi kar se da pripravim, najbolj nepredvidljiva komponenta v enačbi pa so dejansko čustva naših tajnih sodelavcev. Predvsem zato, ker imajo res najtežjo nalogo, tudi po nekaj mesecev morajo svojim sorodnikom, prijateljem in partnerjem tajiti, da skupaj z nami za njih pripravljajo nekaj lepega. Sumljivi telefonski pogovori, bele laži, pogovori, ki čudno zavijejo v drugo smer, res jim ni lahko. In na koncu še pretveza, pod katero pripeljejo 'tarčo' v studio. Rado, ki smo mu podarili oslička Miška, recimo skoraj sploh ne bi prišel v studio. Njegova hči sicer dela v vrtcu, kamor hodijo tudi moji otroci, rekla mu je, da sem prinesel vstopnice, češ da nam manjka občinstva in naj pride zraven. A po oddaji nam je povedal, da če ne bi zraven šel še njegov prijatelj, tudi sam ne bi prišel."

Preberite si celoten intervju s Petrom Polesom na Lisa.si

Priporočamo