Peter Poles: Z družino uživa na Maldivih

Peter Poles: Z družino uživa na Maldivih (foto: Primož Predalič, N. Divja) Primož Predalič, N. Divja
25. 1. 2018

Voditelj priljubljene oddaje Dan nalepših sanj si je končno privoščil oddih! S partnerico Niko Veger in hčerkama je odpotoval na Maldive.

Ekipi oddaje Dan najlepših sanj je v štirih sezonah uspelo izpolniti približno 150 želj, prejeli pa so že več kot 10 tisoč prošenj. Vloga uresničevalca želja je zgovornemu Velenjčanu pisana na kožo, priznal je, da ga dogodki velikokrat močno prevzamejo in ganejo.

Seveda pa je Polesu pomembno, da je z globokimi čustvi napoljnjeno tudi njegovo zasebno življenje: "Zelo me osrečuje že to, da osrečujemo druge, drugače pa predvsem, da imam čas zase in svoje bližnje, delo z rokami, ki mi je kot neke vrste meditacija, kolesarjenje z družino, narava in klasično – eno pivo s prijatelji," je povedal za revijo Lady.

Peter je očitno le našel čas, da osreči tudi sebe in svoje najbljižje. Njegova boljša polovica Nika, sicer priznana lepotna blogerka, je na Instagramu podelila nekaj fotografij z dopusta in videti je, da družinica med preživljanjem skupnih trenutkov neizmerno uživa.

We. #familytimerocks

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on Jan 21, 2018 at 3:21am PST