Peter Prevc bo očka! S partnerko Mino pričakujeta otroka že junija!

23. 2. 2018 | Vir: STA
Deli
Peter Prevc bo očka! S partnerko Mino pričakujeta otroka že junija!

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc bo v kratkem postal oče. Potem ko so se o nosečnosti njegove izbranke Mine Lavtižar danes razpisali slovenski mediji, je Prevc to novico tudi potrdil na družbenem omrežju Instagram, kjer je objavil fotografijo z Lavtižarjevo in pripisal, da so na sliki trije, dodal je še emotikon dojenčka.

Ob tem je v pripisanih ključnikih prosil za spoštovanje zasebnosti.

Skakalni šampion in njegova izbranka Mina Lavtižar naj bi prvega otroka pričakovala junija, je o tem prva danes poročala revija Suzy. Prevc naj bi za veselo novico izvedel kmalu po svojem 25. rojstnem dnevu, ki ga je praznoval 20. septembra.

Prevc, ki je na olimpijskih igrah v Sočiju pred štirimi leti osvojil dve kolajni, medtem ko se iz Južne Koreje vrača z ekipnim petim, desetim in dvanajstim mestom, je z leto dni mlajšo Lavtižarjevo v vezi že nekaj let. Večkrat ga je spremljala tudi na podelitvah športnika leta - Društvo športnih novinarjev mu je namreč naziv za najboljšega v Sloveniji doslej podelilo štirikrat.

Po poročanju medijev je Lavtižarjeva tudi poslovna skrbnica blagovne znamke Peter Prevc, v lanskem letu pa je izdala svojo kuharsko knjigo Minini cukri.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave