Peter Prevc in Mina Lavtižar: Sta res zaročena?

Petra pred 
koncem sezone 
čaka še nekaj 
tekem, nato 
pa z Mino 
načrtujeta 
skupni oddih. 
Na sliki z 
Žanom 
Koširjem (foto: Mediaspeed, Goran Antley) Mediaspeed, Goran Antley
Vir: Nova
1. 2. 2016

Šli smo po sledi govoric, ki so zaokrožile že kmalu potem, ko je med televizijskim prenosom smučarskih skokov športni reporter Andrej Stare izjavil, da je Mina Petrova zaročenka!

Naši skakalci nas skoraj vsak konec tedna razvajajo z odličnimi rezultati, med njimi pa še prav posebej izstopa Peter Prevc z osvojeno novoletno turnejo in naslovom svetovnega prvaka. Odlične rezultate pa z besedami pospremijo tudi športni reporterji. Na svetovnem prvenstvu je tako veliko pozornosti požela izjava Andreja Stareta, ki je Petrovo dekle Mino označil kot zaročenko. Mi smo seveda izjavo preverili tudi pri legendarnem Staretu. Kot nam je povedal sam, je s tem le karikiral zvezo med Petrom in Mino, saj da v resnici ostajata fant in dekle.

"Kdo pa se danes sploh še zaroči," se je še pošalil in dodal, da življenje obrača, zato je medijska pozornost, ki sta je deležna zaljubljenca, le cena slave, s katero je treba živeti.

Ustvarila sta si skupno gnezdece

Kot smo izvedeli iz virov, ki so mlademu skakalcu blizu, pa Peter svoje zaroke zagotovo ne bo obešal na veliki zvon. Ob tradicionalni vzgoji, ki je je bil deležen v otroštvu, pa je le še vprašanje časa, kdaj se bo simpatični Peter podal pred oltar. Peter in Mina naj bi se po besedah obveščenih virov že preselila v skupno stanovanje. To je velik korak za Petra, saj je še pred letom dni užival v udobnem zavetju družinskega doma. Že takrat je sicer razmišljal o tem, da bi se preselil na svoje, vendar je želel počakati na pravi trenutek. In očitno je le ta napočil pred nekaj meseci. Po besedah Mine naj bi po koncu sezone tudi skupaj odpotovala na daljše potovanje, vendar destinacije z izjemo Andreju Staretu ni želela zaupati nikomur. Kot pa je že na televizijskih zaslonih povedal športni reporter, tega tudi sam ne bo izdal, saj se Mini ne bi želel zameriti.

Medijska pozornost, ki je nekateri niso navajeni

Ob vsej tej pozornosti, ki sta je deležna Mina in Peter, smo se zazrli v preteklost. Pred leti sta se namreč pod reflektorji znašla tudi Primož Peterka in njegova Renata. Simpatično ženo našega nekdaj najboljšega skakalca smo torej povprašali, kako se je s pritiskom javnosti takrat soočala sama. Renata in Primož sta se z medijskim bliščem namreč soočala že pri rosnih 17 letih. Kot nam je povedala Renata, se je pisalo tako veliko pozitivnih kot negativnih stvari, zato je bila sprva zelo občutljiva, vendar se je sčasoma utrdila. Ker pa je bila sama že takrat aktivna v manekenskih vodah in tako navajena bliskavic fotoaparatov, se je s tem lažje soočila. Vsekakor pa tudi takrat ni želela odgovarjati na vprašanja, ki so zadevala njeno zvezo s Primožem.

Zoja Ahlin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri