Peter Prevc in Peter Kauzer: Žurala s svojima dragima

Peter Prevc in Peter Kauzer: Žurala s svojima dragima (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
Vir: Nova
13. 9. 2016

Tudi športniki so krvavi pod kožo, zato si radi vzamejo nekaj časa stran od skakalnic in deročih rek ter skupaj s svojimi boljšimi polovicami preverijo večerno dogajanje v prestolnici. V objektiv smo tokrat ujeli kar dva junaka, ki sta nas s svojimi dosežki navduševala v preteklih tednih in mesecih.

V nasprotju z najhitrejšim Zemljanom Usainom Boltom, ki je osvojene olimpijske medalje proslavil v družbi mladenk sumljivega slovesa, in ne s svojo zaročenko, so naši vrhunski športniki očitno malce bolj umirjeni in zvesti. Kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer se je tako z ženo Janjo in prijatelji zabaval v priljubljenem ljubljanskem klubu Cirkus. Družba je po sprejemu olimpijcev v BTC-ju uživala v ritmih didžeja Mika Valeta, kljub razprodani zabavi pa jim je uspelo najti mizo tudi zanje. Tako so lahko končno proslavili srebrno kolajno z olimpijskih iger v Riu, njihovo rajanje pa je trajalo vse do zgodnjih jutranjih ur.

Čas za zabavo pa je našel tudi junak letošnje zimske sezone Peter Prevc. Paparac ga je ujel, ko si je v družbi Mine in prijateljev privoščil večerjo v baru Galerija ob Ljubljanici. Slike smo prejeli na naš že znani naslov nova@adriamedia.si. Po odličnem obroku pa je parček užival še na koncertu Vlada Kreslina v Križankah. Očitno sta jima večerja in melodije beltinškega glasbenika dobro dela, saj sta po koncertu nasmejana pokramljala še z glavno zvezdo večera. Vlado je Mini namenil še nekaj besed, ob katerih se je Peter le skrivnostno smehljal.

Tekst: Maja Muhič 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri