Peter Prevc: Navijal bo v Milanu

“Kar se tiče ure, je tako, da če si točen, si že zamudil,” veselo pove Peter Prevc.  (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
3. 6. 2016

Počitka je konec in naši zimski športniki so že pred nekaj tedni začeli priprave na novo sezono. Med njimi je seveda tudi junak letošnje sezone Peter Prevc, ki pa si je kljub treningom vzel nekaj časa, saj ga je čakalo prav posebno presenečenje.

Skupaj s športno ekipo Pop TV-ja in Kanala A je namreč odpotoval v Milano, kjer si bo v živo ogledal finale UEFA Lige prvakov, na katerem se bosta udarila dva španska velikana, Real Madrid in Atletico Madrid.

"To bo zame čisto novo doživetje. Doslej sem v živo spremljal le dvoboje prve slovenske nogometne lige, sedaj pa me čaka Liga prvakov. Prepričan sem, da bo zanimivo," je povedal najuspešnejši športnik pretekle zime, ki je sicer tudi velik nogometni navdušenec. Prenos tekme si boste lahko ogledali 28. maja ob 20. uri na Pop TV-ju, kjer se bo Pero pridružil komentatorju Tomažu Lukaču. Le ugibamo lahko, za koga bo naš orel navijal, mislimo pa, da se bo postavil na stran madridskega Atletica, saj sta z vratarjem Janom Oblakom skoraj soseda, saj živita namreč na razdalji slabih 20 kilometrov.

Kdo bo letošnji prvak, bo znano v soboto, vsem pa so dobro poznani naši zimski junaki, ki so se pred kratkim udeležili že tradicionalnega Večera šampionov. Slovesnega dogodka se je udeležil tudi Peter, ki je prišel v družbi svoje drage Mine. Par je blestel na rdeči preprogi v klasični črnini, Mina pa si je za to priložnost nadela uhane, ki jih ji je pred časom podarila Tina Maze. Peter je ob koncu dogodka prejel prestižno uro - za prav posebne uspehe v pretekli sezoni. Kot nam je zaupal naš junak, ga zelo moti, če nekdo ni točen. "Vem, da se to zgodi, vendar naj me o tem obvesti. Drugače pa planiraš svoj urnik, ki se ti zaradi tega naenkrat podere," je povedal Peter, ki pa vam bo zamudo vseeno oprostil, če ga nanjo prej opozorite.

Sta iz istega kraja

Ugibamo lahko, za koga bo naš orel navijal, mislimo pa, da se bo postavil na stran madridskega Atletica, saj sta z vratarjem Janom Oblakom skoraj soseda, saj živita namreč na razdalji slabih 20 kilometrov.

Značke: Peter Prevc
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story22/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 22/2015

Story 22/2015, od 26. 05. 2016