Peter Prevc: Pred porodom še poroka?

8. 3. 2018 | Vir: Lady
Deli
Peter Prevc: Pred porodom še poroka? (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Čeprav se mu nastopi na olimpijskih igrah niso izšli povsem po načrtih, pa se je smučarski skakalec Peter Prevc iz Južne Koreje vrnil nasmejan v pričakovanju naslednjih mesecev, saj bosta z izbranko Mino spomladi prvič postala starša.

Zaljubljeni parček je srečno novico z javnostjo delil kar na svojem družabnem omrežju, kjer sicer trebuščka nista razkrila, je pa bodoči očka napisal, da so na fotografiji vseeno trije. Očitno je nekaj v zraku in so tudi v športnem svetu štorklje večkrat potrkale na vrata.

Po tem, ko je pred kratkim materinsko srečo prvič izkusila smučarska šampionka Tina Maze in novico o tem, da bo očka, razkril tudi smučarski krosist Filip Flisar, družinsko življenje v juniju pričakujeta tudi 25-letni Peter in njegova leto dni mlajša Mina, za katera se še vedno ne ve, ali sta res tudi zaročena. Govorice o zaroki so namreč zaokrožile že pred dvema letoma, ko sta si uredila skupno gnezdece, zato je samo vprašanje časa, ali bosta v zakonski jarem skočila še pred porodom, kar bi lahko pripisali športniku, ki izhaja iz velike družine in je bil vzgojen v tradicionalnem duhu.

Foto: Igor Zaplatil

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik