Petra Kerčmar in Jani Muhič sta doživela veliko presenečenje, TAKO so si ju "privoščili" sodelavci (in ju ganili do solz)

Jani Muhič in Petra Kerčmar (foto: Foto: Urša Premik) Foto: Urša Premik
16. 11. 2022

Sta prekaljen in gledalcem dobro znan voditeljski par, ki svoje delo opravlja nadvse profesionalno in zavzeto. A svojega presenečenja in ganjenosti nad tem dejanjem nista mogla skriti.

V teh dneh mineva prav posebna obletnica - Petra Kerčmar in Jani Muhič skupaj že 10 let vodita POP TV-jevo informativno oddajo 24 ur. Številnim gledalcem sta se zapisala v srce in radi ju redno spremljajo.

Srčna izbranka Sebastiana Cavazze razkrila, kako (vsaj občasno) doma preživlja večere

Za to posebno obletnico pa so jima sodelavci pripravili presenečenje, ki je oba pustilo brez besed. In za kaj je šlo? Napovedala sta prispevek o črnem panterju, ki se potika v gozdovih ob srbsko-hrvaški meji, a potem se je na zaslonu pojavil čisto drug prispevek. O njima! Novinar Janez Usenik je pred kamero povabil druge sodelavce, ki so ob njuni delovni obletnici opisali, kako je delati z njima. Medtem ko se je prispevek predvajal, so si gledalci lahko ogledali tudi reakcijo voditeljev. Petra in Jani sta bila zelo ganjena, ona je komaj zadrževala solze.

To je verjetno najbolj kratko krilo, ki ga je nosila Jana Morelj in všeč nam je

"Malo smo si ju privoščili🤭🤭 ... Kdaj, če ne ob tako pomembni, okrogli obletnici? Prepričana, da napovedujeta prispevek o črnem panterju, sta si ogledala prispevek o sebi. In njun odziv? Poglejte si ... Namig: presenečenje uspelo," so zapisali ob posnetku, ki so ga objavili še na Instagramu. Očitno gre za ekipo, ki se zelo dobro ujame tudi za kamerami, kajne? Sodelavci so za njiju imeli samo lepe besede - in njun odziv je zato neprecenljiv!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)