Petra Kerčmar in Jani Muhič sta si takole privoščila novinarsko kolegico in nasmejala Slovenijo

Jani Muhič in Petra Kerčmar (foto: Foto: Urša Premik) Foto: Urša Premik
13. 1. 2022

Vajeni smo, da sta pred kamerami resna, ko gledalcem podajata informacije, a tokrat sta pokazala tudi svojo nagajivo plat in se tako pohecala na račun njune novinarske kolegice in članice ekipe oddaje 24ur.

Petra Kerčmar in Jani Muhič sta voditeljski par, ki ju z veseljem spremljajo gledalci po celi Sloveniji. Svoje delo opravljata predano in profesionalno, včasih pa le pokažeta, da imata tudi (še kako) zabavno plat.

Preberite še: Tanja Žagar v družbi svoje hčerkice Marine je res prizor, ki ga ne gre zamuditi, čudoviti sta!

Tokrat so se gledalci nasmejali ob njunem "opozorilu" voznikom na cesti. Povod za to je bilo dejstvo, da je novinarka in njuna sodelavka Ema Čepon uspešno opravila vozniški izpit. Petra in Jani sta se očitno veselila skupaj z njo in ji namenila duhovito popotnico, ki jo bo spremljala na njenih poteh.

"Policijska uprava Ljubljana opozarja, da so dobili anonimno obvestilo o splošni nevarnosti ...", je z vso resnostjo dejal Jani, a nato se je izkazalo, da je šlo za nekaj povsem drugega.

Lepo je, da sta voditelja v teh časih, ki za marsikoga niso nič kaj prijetni, spomnila na male uspehe in vesele plati življenja ter poskrbela za smeh pri gledalcih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)