Petra Kerčmar ne dovoli, da bi jo na POP TV zamenjali

5. 5. 2023
Deli
Petra Kerčmar ne dovoli, da bi jo na POP TV zamenjali (foto: Urša Premik, POP TV/fotomontaža)
Urša Premik, POP TV/fotomontaža

Voditelja oddaje 24ur Petra Kerčmar in Jani Muhič sta nedavno odkrito povedala, kaj se zares dogaja v zakulisju snemnja.

Jani Muhič in Petra Kerčmar že deset let skupaj vodita oddajo 24ur na POP TV in vidi se, da je med njima prava kemija in da se drug ob drugem dobro počutita in se odlično ujameta. Nedavno sta odkrila, da se v zakulisju snemanja dogaja toliko stvari, da bi prav gotovo iz tega lahko nastaja vsaj še ena oddaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Ob tem pa se je Jani tudi malo pošalil, da s Petro oddajo vodi že kakšnih deset let in da ima morda tega zdaj že malo dovolj. Petra pa je kaj hitro stvari vzela v svoje roke in mu kar odločno povedala, da je ne bo zamenjal, da se to že ne bo zgodilo. No, verjetno tudi Jani tega ne bi želel, se je pa duhovito šalil.

Kateri voditeljski par pa je vam najbolj všeč na POP TV? Lahko nam zapišete v komantar in tako poveste svoje mnenje.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan