Petra Kerčmar o ljubezni po Urošu Slaku, takšno resnico je zdaj povedala

29. 11. 2023
Deli
Petra Kerčmar o ljubezni po Urošu Slaku, takšno resnico je zdaj povedala (foto: POP TV)
POP TV

Voditeljica oddaje 24ur Petra Kerčmar po razhodu z voditeljem Urošem Slakom ni veliko govorila o ljubezni, zdaj pa je le naredila izjemo.

Voditeljica Petra Kerčmar je za mnoge nepogrešljivi člen oddaje 24ur in zato so jo mnogi že leta nazaj "posvojili" in ji dovolili vstopiti v njihove dnevne sobe. Danes je ena izmed najboljših voditeljic informativnih oddaj, mnoge pa seveda zanima tudi njeno zasebno življenje, ki ga Petra pred javnostjo ne razgalja kaj preveč in le redko odpre vrata v svoje privatno življenje.

Ta zelo znana Slovenka po porodu že skočila v kopalke in takole raven je danes njen trebušček

Nedavno je gostovala v podkastu Greenroom, kjer je odkrito spregovorila o številnih stvareh, tudi o tem, da jo ni strah staranja in ob tem tudi povedala, kakšno je njeno mnenje o medicinski higieni. "Jaz mislim, da je lepo, da se spreminjamo. Da ne izgledamo 25, če nismo 25, če smo 40, smo 40, če smo 50, smo 50. Je pa vseeno fino, da lepo izgledamo. Jaz sem odprta za te zadeve, naj vsak počne s svojim telesom, obrazom, kar želi, jaz vem, koliko sem stara in ne skrivam tega," je bila odkrita.

Še vedno je seveda videti odlično, kljub temu da se bo kmalu praznovala 50. rojstni dan in ob tem odkrito priznava, da h kozmetičarkam dan danes ne zahaja več. "Včasih sem zmetala ogromno denarja za to, potem sem se pa naučila nekih svojih trikov in sama skrbim za to. Uporabljam odlične kreme in imam odlične maskerke, in to šteje," je dodala.

Vsekakor je na malih zaslonih vedno videti odlično, zasluge pa imajo tudi stilistke, s katerimi se Petra odlično razume in priznava, da se je z njimi odlično ujela in da se vedno dogovorijo za takšne kose, ki so na malih ekranih videti dobro in skrijejo tudi kakšno nepravilnost, saj sedeči položaj hitro pokaže tisto, kar morda ni treba in zato so dobri materiali in pravilni kroji seveda še kako pomembni.

Mnoge seveda zanima, kakšno je danes njeno življenje, saj že nekaj let ostaja samska, center njena življenje pa je danes 16 letni sin Aljaž, ki se ji je rodil iz razmerja z voditeljem Urošom Slakom, s katerim še vedno skupaj delata na POP TV in sta tudi po razhodu ohranila korektne odnose in se še danes dobro razumeta in zares vzorno skrbita za sina edinca.

"Neizmerno sem ponosna, da nama je res uspelo oblikovati tako lepo osebnost, tako čustveno. Je tak empatičen najstnik ... Zanimajo ga kmetija, narava, bioprehrana," ni skrivala ponosa, ko je beseda nanesla na njenega Aljaža, s katerim najraje preživlja svoj prosti čas in seveda skupaj tudi rada potujeta, hodita na izlete in uživa v sladkem niču.

Kaj pa ljubezen? Je še vedno samska ali je morda v njenem življenju vseeno kdo, ob katerem ji srce hitreje bije? "Sama sebi sem ta hip zelo dovolj," je povedala v podkastu, ko je beseda nanesla na njen ljubezenski status in tako vsaj malo potešila radovednost tistih, ki jih tako zelo zanima njen ljubezenski status.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan