Petra Kerčmar pokazala, kako razkošno je praznovala svoj 50. rojstni dan in tam je bil tudi njen bivši partner

20. 3. 2024
Deli
Petra Kerčmar pokazala, kako razkošno je praznovala svoj 50. rojstni dan in tam je bil tudi njen bivši partner (foto: POP TV)
POP TV

Voditeljica Petra Kerčmar ni skrivala, da je na praznovanju 50. rojstnega dneva zares uživala. 

Voditeljica Petra Kerčmar svojih let nikakor ne skriva in pretekli teden je tako slavila svoj 50. rojstni dan in mnogi so bili presenečeni, ko so videli to okroglo številko, saj je Petra prav gotovo videti izjemno mladostna in zdi se, kot da se je čas zanjo že davno ustavil, zato številni kar niso mogli verjeti, da je tudi našo priljubljeno voditeljico že obiskal Abraham.

Pred časom pa je tudi povedala, kakšna je njena skrivnost mladostnega videza. "Če sem iskrena, sploh opazila nisem, da sem že tako stara. Pa ne, da bi se kaj mlajšo počutila. Se počutim starejšo, kot sem bila nekdaj. Ampak se ne obremenjujem s temi številkami. Gremo naprej!" je pred časom povedala v podkastu Greenroom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

"Uporabljam odlične kreme in imam odlične maskerke, in to šteje," je bila iskrena. "Včasih sem zmetala ogromno denarja za to, potem sem se pa naučila nekih svojih trikov in sama skrbim za to." S svojimi leti ni obremenjena, o medicinski higeni pa si misli svoje. "Jaz mislim, da je lepo, da se spreminjamo. Da ne izgledamo 25, če nismo 25, če smo 40, smo 40, če smo 50, smo 50. Je pa vseeno fino, da lepo izgledamo. Jaz sem odprta za te zadeve, naj vsak počne s svojim telesom, obrazom, kar želi, jaz vem, koliko sem stara in ne skrivam tega."

Pretekli teden je slavila svoj 50. rojstni dan in mnogi so se spraševali, kakšno darilo bi bilo primerno za našo voditeljico, Petra pa je nekaj malega o tem povedala kar sama. "Darilo? (smeh) Lahko rečem, da skok iz letala ali kaj podobnega nikakor ne. Nič adrenalinskega. Prav nič. Prestara sem za to. Želim si, da bi z vsemi okrog sebe ohranila to, kar imamo. Da smo še dolgo skupaj, da smo zdravi, da kdaj kakšno ušpičimo, odpotujemo kam, skratka izkoristimo trenutke skupaj. Letos bom praznovala z družino. In samo to šteje, skupaj bomo nekje na lepem. In želim si samo, da bi to trajalo … lepi in zdravi odnosi," je za Lady povedala voditeljica Petra.

Zdaj pa je tudi jasno, kako je slavila svoj 50. rojstni dan in mnogi so bili navdušeni, ko so videli, da je na ta okrogli jubilej povabila tudi svojega bivšega partnerja Uroša Slaka, s katerim imata skupaj sina Aljaža in s katerim se še vedno odlično razumeta in skušata biti kar čim boljša starša njunemu edincu, ki je vsak dan bolj odrasel in je svoja straša zdaj že prerasel. 

Petra je za rojstnodnevno zabavo izbrala roza modno kombinacijo, ki jo je še dodatno pomladila in videti je bila zares odlično. Ob tem pa je pozirala tudi ob boku z bivšim partnerjem Urošem Slakom in skupaj sta bila videti zares prikupno. Ni skrivnost, da sta po razhodu ohranila dobre odnose, še vedno pa seveda ostajata sodelavca, saj še vedno oba delata v isti medijski hiši na POP TV.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec